Η Megan Fox , η οποία  είναι μητέρα τριών παιδιών διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο απέκτησε με αυστηρή δίαιτα και ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα γυμναστικής.

Ένας από τους βασικούς κανόνες στη διατροφή της είναι να μην παραλείπει το πρωινό της, το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεϊνούχες τροφές. Έτσι, η μέρα της ξεκινά γεμάτη από θρεπτικά στοιχεία και ένα συνδυασμό τροφών, που της εξασφαλίζει ότι δεν θα πεινάσει ξανά πολύ σύντομα.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Megan Fox, σύμφωνα με τον personal trainer της, Harley Pasternak,  χωρίζεται σε πέντε φάσεις.

«Το πρόγραμμα γυμναστικής της χωρίζεται σε πέντε φάσεις: πρώτο βήμα είναι μία πεντάλεπτη προθέρμανση σε cardio ρυθμό, το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει ασκήσεις με αντιστάσεις και σχοινιά για το κάτω μέρος του σώματος. Το τρίτο στάδιο περιλαμβάνεις ασκήσεις κορμού και γενικότερα του άνω μέρους του σώματος. Συνεχίζει με την εκγύμναση της πλάτης και το πρόγραμμα της ολοκληρώνεται με πέντε λεπτά χαλαρού jogging για αποφόρτιση και ξεκούραση των μυών», είχε δηλώσει ο personal trainer της σε συνέντευξη.

Κάθε άσκηση περιλαμβάνει 20 επαναλήψεις, ενώ το διάλειμμα επιτρέπεται μόνο όταν ένα στάδιο ολοκληρωθεί πλήρως.

Η Megan Fox επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ κάποιες φορές φτάνει και τις πέντε, αν το απαιτεί κάποιος ρόλος.

Επιπλέον, επειδή η αγαπημένη της άσκηση είναι το ποδήλατο, δύο φορές την εβδομάδα κάνει ένα spinning class.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!