Ο Cameron Falloon, o προσωπικός γυμναστής της πριγκίπισσας Diana ήταν μόλις 24 ετών όταν ξεκίνησε να εργάζεται μαζί της από τον Δεκέμβρη του 1996 έως τον Ιούλιο του 1997, δηλαδη λίγες εβδομάδες πριν τον ξαφνικό θάνατό της σε τροχαίο στο Παρίσι.   

Ο Αυστραλός γυμναστής μιλώντας στη Daily Mail, αποκάλυψε ότι η Diana διατηρούσε την fit σιλουέτα της κάνοντας απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως καθίσματα, άρσεις deadlifts και τους κλασικούς κοιλιακούς, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τα πρωινά.

«Ερχόταν και έκανε γυμναστική μαζί μας νωρίς το πρωί, μακριά από τις κάμερες και τους παπαράτσι», εξήγησε ο trainer και τόνισε ότι «είχε μια στρογγυλεμένη και προς τα εμπρός στάση του σώματος οπότε δουλεύαμε αρκετά με αυτό αλλά ο κύριος στόχος ήταν να είναι δυνατή και δραστήρια».

Ο Falloon θυμάται ότι η Diana «θεωρούσε το γυμναστήριο όπου έκαναν τις προπονήσεις σαν ένα ασφαλές καταφύγιο από τον Τύπο και την εισβολή στην προσωπική της ζωή. Ήταν σαν να είχε αποφασίσει ότι η ώρα της γυμναστικής ήταν χρόνος για τον εαυτό της, μακριά από την χαοτική καθημερινότητά της».

Μάλιστα ο Falloon είχε παρατηρήσει ότι η Diana ήταν μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα, αφού το 85%, όπως είπε, του χρόνου τους, συζητούσε για τα παιδιά της, τον πρίγκιπα William και τον Harry.
Θεωρεί, μάλιστα, πως αν ζούσε ακόμα, τα δύο αδέλφια δεν θα είχαν τις σχέσεις που είχαν σήμερα: «Για να είμαι ειλικρινής, εάν ήταν ακόμα εδώ, δεν θα συνέβαινε αυτό. Ενδιαφερόταν πολύ για την οικογένεια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!