Η διάσημη personal trainer, Rachel Dillon αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τι τρώει μέσα στην μέρα της και καταφέρνει να παραμένει σε φόρμα.

«Έχω ένα ευέλικτο πρόγραμμα διατροφής και τις 6 ημέρες της εβδομάδας καταναλώνω 1.855 θερμίδες, ενώ μία ημέρα τρώω 2.900 θερμίδες», λέει η personal trainer.

Αναφέρει ότι τρώει 130 γραμμάρια πρωτεΐνης, 210 γραμμάρια υδατανθράκων και 55 γραμμάρια λίπους καθημερινά ενώ την 7 ημέρα που τρώει περισσότερες θερμίδες καταναλώνει 130 γραμμάρια πρωτεΐνης, 415 γραμμάρια υδατανθράκων και 80 γραμμάρια λίπους.

Με αυτό τον τρόπο μπορεί να τρώει ότι της αρέσει όπως παγωτό και τηγανίτες όμως όχι έτσι ώστε να προσθέτει βάρος στο σώμα της.

Η Dillon ξεκινάει την ημέρα της τρώγωντας pancakes με λεμόνι και παπαρουνόσπορους.

 

 

«Μου αρέσει να δίνω τροφή στο σώμα μου αμέσως μετά από μια προπόνηση, για να αναπληρώσω τα χαμένα μυϊκά αποθέματα. Γι’ αυτό, πολτοποιώ λίγο αβοκάντο, λίγα μπαχαρικά, ασπράδια, μαύρα φασόλια, ντομάτες και πιπεριά, ρόκα και λεμόνι και τα βάζω σε δύο μπουρίτος ολικής άλεσης», λέει όσον αφορά το γεύμα που απολαμβάνει μετά την προπόνησή της.

Για μεσημέρι συνήθως τρώει σάντουιτς με τόνο ενώ το βράδυ σολομό. Δεν παραλείπει το επιδόρπιο της το οποίο είναι παγωτό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!