Κάποιες ρουτίνες γυμναστικής που εκτελούν όλοι αυτοί οι γνωστοί και σούπερ δυναμικοί celebrities, όχι μόνο δεν είναι εξοντωτικές για έναν μέσο άνθρωπο, αλλά αντιθέτως, με λίγη αφοσίωση και συνέπεια μπορεί να σου χαρίσουν παρόμοια αποτελέσματα.

Reese Witherspoon, 46 ετών

«Διατηρούμαι σε φόρμα, προσπαθώντας να “παρακολουθήσω” τα δύο μου παιδιά. Κάνουμε snowboard, πεζοπορία, ποδηλασία και παίζουμε τένις. Προτιμώ να κάνω υπαίθριες δραστηριότητες από το να πάω στο γυμναστήριο, ακριβώς επειδή δεν τις βλέπω ως άσκηση! Επίσης κάνω και Pilates».

Gwyneth Paltrow, 50 ετών

«Πεθαίνω στην γυμναστική για μιάμιση ώρα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Κάνω 45 λεπτά αεροβική 5 φορές την εβδομάδα γιατί μου αρέσει το φαγητό, αλλά θέλω να καίω ό,τι τρώω. Επίσης, εκτελώ ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης για 45 λεπτά, που βοηθούν το σώμα να τονωθεί, ενώ τα άκρα δείχνουν πιο μακριά και λεπτά».

Nicole Kidman, 55 ετών

«Το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα περιλαμβάνει μέρα παρά μέρα Pilates, για 55 λεπτά τη φορά, μαθήματα spinning και εναλλαγές ασκήσεων για την καρδιά σε μηχανήματα cross training με jogging ή δυναμικό περπάτημα 11 έως 19 χιλιομέτρων τη φορά. Επίσης, κάνω ασκήσεις με βάρη, κολύμβηση και yoga».

Hilary Duff, 35 ετών

«Αντί να ακολουθώ πιστά την τέλεια διατροφή –κάτι που δεν έχει πλάκα!– ασκούμαι πολύ. Το Pilates είναι η αγαπημένη μου εκγύμναση, γιατί τονώνει το σώμα, αλλά μου αρέσουν επίσης τα ομαδικά μαθήματα cycling – ιδρώνω απίστευτα!»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!