Έχει η ευεξία ηλικία; Ναι, έχει και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την υπολογίσετε με το ολοκληρωμένο εργαλείο ολιστικής αξιολόγησης της Technogym που σας επιτρέπει να αλλάξετε προς το καλύτερο!

Είναι γεγονός πως η χρονολογική ηλικία δεν συμβαδίζει πάντα με τη βιολογική μας ηλικία, με το πόσο χρόνων είμαστε δηλαδή. Οι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό είναι πολλοί, και κυρίως οι καθημερινές μας επιλογές: από την ισορροπημένη διατροφή μέχρι μια συστηματική ρουτίνα προπόνησης. Έτσι αισθανόμαστε όμορφα από μέσα προς τα έξω, νιώθοντας όλο και μεγαλύτερη ευεξία.

Το γνωρίζατε, όμως, ότι και η ευεξία μπορεί να έχει τον δικό της αριθμό, υποδεικνύοντας τη μοναδική της ηλικία; Σε αντίθεση με τη χρονολογική (την ηλικία μας με βάση την ημερομηνία γέννησης), η ηλικία της ευεξίας μπορεί να αλλάξει, αρκεί να ακούσουμε το σώμα μας συνολικά και να προσαρμόσουμε τις συνήθειές μας στις μοναδικές του ανάγκες.

Ανακαλύψτε την wellness ηλικία σας

Σε κάθε χρονικό σημείο της ζωής μας, χρειάζεται να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το σώμα μας, για να του προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Γνωρίζοντας και την ηλικία της ευεξίας μας, του χαρίζουμε αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη μέσα από την κίνηση και την άσκηση που του ταιριάζει.

Το Technogym Checkup είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για ολιστική αξιολόγηση και εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης, κομβικό touch point στο Οικοσύστημα της Technogym, προκειμένου να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο, με στόχο τη συνολική μας ευεξία.

Έχοντας ως όχημα τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης και την προηγμένη τεχνολογία μετρήσεων που έχει αναπτύξει η Technogym, το Wellness Αge TM μπορεί να υπολογιστεί μέσα από όλα όσα ορίζουν το σώμα μας και φυσικά, ό,τι πραγματικά είμαστε, σωματικά και νοητικά.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε πραγματικά να λάβουμε μια «συνταγογραφούμενη» άσκηση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας, που θα ταιριάζει στις ανάγκες του σώματός μας, τους στόχους μας αλλά και τη συνολική κατάσταση της υγείας μας.

Πώς λειτουργεί;

Το Technogym Checkup μετράει έξι διαφορετικές παραμέτρους: τον σωματότυπο, τις νοητικές λειτουργίες, τη δύναμη, την ισορροπία, την κινητικότητα και την αεροβική ικανότητα. Μέσω των τεστ ακριβείας, τα αξιόπιστα αποτελέσματα, αλλά και από τις απαντήσεις στα ερωτηματολόγια του Technogym App, εξάγονται τα δεδομένα που συγκλίνουν στο Wellness Age™ – μια απλή αλλά ισχυρή μέτρηση που είναι εύκολο να συγκριθεί με την πραγματική ηλικία, παρέχοντας ένα σαφές μέτρο της προόδου σας. Με αυτόν τον τρόπο,εισάγεστε σε έναν εξατομικευμένο κόσμο εμπειριών ευεξίας και περιεχομένου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα πιο γρήγορα.

Τα δεδομένα, στη συνέχεια, επεξεργάζονται από το Technogym AI Coach – τον ψηφιακό προπονητή AI της Technogym – μετατρέποντάς τα σε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο προπόνησης, βασισμένο σε πραγματικά δεδομένα που είναι πάντα στη διάθεσή σας, μέσω του Technogym App και των έξυπνων διεπαφών του εξοπλισμού. Έτσι, έχετε στα χέρια σας μια προπονητική εμπειρία ακριβείας, βελτιώνοντας παράλληλα τον τρόπο ζωής σας ολιστικά.

Το Technogym Checkup είναι ιδανικό για γυμναστήρια, personal studios, κέντρα διορθωτικής άσκησης και φυσικοθεραπευτήρια, καθώς και εταιρείες.

Μιλήστε σήμερα κιόλας με έναν σύμβουλο της Technogym και δείτε πώς μπορείτε να προσφέρετε την πιο εξελιγμένη υπηρεσία στον χώρο του wellness στους ασκούμενούς σας.

Ελάτε να γνωρίσετε το Technogym Checkup στις 16/07, 12:00-14:00 στο Technogym Experience Center. Κλείστε τη θέση σας εδώ.

Technogym Experience Center: ΛΠοσειδώνος 77, Άλιμος

Η Technogym Greece ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.