Σίγουρα όλες μας έχουμε αναρωτηθεί κατά καιρούς πώς στη Γαλλία, που φημίζεται για τις λιχουδιές της, οι γυναίκες καταφέρνουν να διατηρούν ένα καλλίγραμμο σώμα και λαμπερό πρόσωπο χωρίς να ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες και εξουθενωτικές συνεδρίες γυμναστικής.

Το μυστικό της τέλειας σιλουέτας ωστόσο, είναι απλό και βρίσκεται κάπου ανάμεσα στον τρόπο ζωής τους και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το φαγητό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Independent», είναι ότι αντιμετωπίζουν το φαγητό πρωτίστως ως απόλαυση, αφιερώνοντας του χρόνο. Όταν αφιερώνεις χρόνο στο γεύμα σου και δεν τρως γρήγορα, τότε είναι πολύ πιθανό να αντισταθείς στα τσιμπολογήματα, που σε φορτώνουν με πολλές θερμίδες.

Παράλληλα οι Γαλλίδες, για τα γεύματά τους επιλέγουν σπιτικά φαγητά, σε μικρές μερίδες, είναι συγκρατημένες στην κατανάλωση του κρασιού, ενώ δεν λένε όχι στο βούτυρο και τη ζάχαρη.

Όσον αφορά τις λιγούρες ανάμεσα στα γεύματα, προτιμούν το γιαούρτι.

Τέλος, για να μην πάρουν βάρος, οι γυναίκες στη Γαλλία φροντίζουν να κινούνται όσο περισσότερο μπορούν, χωρίς ωστόσο να αφιερώνουν ιδιαίτερο χρόνο στο γυμναστήριο ή να επιλέγουν πολύ δυναμικά προγράμματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!