Η73χρονη σχεδιάστρια μόδας Vera Wang πριν ξεκινήσει την καριέρα της, ωστόσο, ως σχεδιάστρια ήταν αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Μάλιστα, όπως ίσως γνωρίζουν ελάχιστοι, η Wang σχεδιάζει και τα εντυπωσιακά κοστούμια που φορούν οι πιο γνωστοί αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα τελευταία 20 χρόνια.

Όλοι αναρωτιούνται αν είναι όντως 73 ετών και είναι κάτι το οποίο ακούει διαρκώς! Γι’ αυτό και η και μοιράστηκε με τους followers της τα μυστικά της διατροφής, αλλά και το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της.

Δουλειά, ύπνος, ένα κοκτέιλ βότκας και όχι πολύς ήλιος. Αυτά είναι τα τέσσερα βασικά μυστικά της διάσημης σχεδιάστριας. Εννοείται πώς γυμνάζεται αλλά δηλώνει μη φανατική του γυμναστηρίου.

Τα 4 μυστικά διατροφής της Vera Wang:

#1 Μια απλή ρουτίνα προπόνησης.

Η σχεδιάστρια δεν προβαίνει σε ακρότητες αλλά έχει μια ρουτίνα άσκησης την οποία ακολουθεί πέντε τουλάχιστον ημέρες την εβδομάδα. Κάνει περισσότερο διάδρομο και ποδήλατο, ενώ σηκώνει βάρη των 2-3 κιλών για πέντε μόνο λεπτά την ημέρα. Επίσης λατρεύει τις παθητικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως το γκολφ.

#2 Μια «καθαρή» διατροφή

Η σχεδιάστρια πιστεύει πολύ σε μια υγιεινή και καθαρή διατροφή. «Δεν χάνω ποτέ ούτε ένα γεύμα. Το μεσημεριανό της γεύμα περιλαμβάνει, σασίμι με καστανό ρύζι και λαχανικά, κινέζικο μπρόκολο στον ατμό με κοτόπουλο και ρύζι, ή σαλάτα με αγκινάρα και ψάρι.

#3 Ενυδάτωση

Μαζί με μια υγιεινή αλλά θρεπτική διατροφή, η Vera Wang πίνει πολύ νερό! Όπως ομολογεί η ίδια «Πίνω πλέον μόνο νερό, σταμάτησα να πίνω Diet Coke πριν από έξι χρόνια και είναι ότι πιο δύσκολο έχω κάνει».

#4 Ικανοποίηση

Αν και αποφεύγει το πολύ φαγητό η σχεδιάστρια δεν αποφεύγει το τσιμπολόγημα. Μια μικρή λιχουδιά της φέρνει πάντα ικανοποίηση και αυτό είναι το επιμύθιο για μια ευτυχισμένη ζωή.