Σε περίπου ένα χρόνο αναμένεται η κυκλοφορία του χαπιού που υπόσχεται να τονώσει την ερωτική επιθυμία των γυναικών! Σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα The Telegraph, το γυναικείο βιάγκρα θα κυκλοφορήσει στην βρετανική αγορά έως τα τέλη του 2015 και υπόσχεται να τονώσει την ερωτική επιθυμία των γυναικών.

Το… θαυματουργό χάπι, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, θα κυκλοφορήσει από τη βρετανική φαρμακευτική ORLIBID και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάικ Γουάιλι, μέλος της ερευνητικής ομάδας που παρασκεύασε το νέο χάπι, δηλώνει:«απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, από αυτές που αντιμετωπίζουν σεξουαλική δυσλειτουργία μέχρι αυτές που θέλουν απλώς να τονώσουν την ερωτική τους ζωή».

Το… γυναικείο βιάγκρα περιέχει μια συνθετική μορφή της μελατονίνης, της ορμόνης που επιδρά στον εγκέφαλο και ενεργοποιεί τα κέντρα της επιθυμίας. Οι ερευνητές γνώριζαν εδώ και καιρό πως αυτή η ορμόνη δίνει ώθηση στη λίμπιντο, όμως ήταν δύσκολο να δημιουργήσουν ένα χάπι που θα την περιέχει.

Θα έχει παρενέργειες; Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δεν θα έχει σημαντικές παρενέργειες. Μέχρι όμως να κυκλοφορήσει το χάπι, η εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει τρεις ακόμη δοκιμές έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά του πριν διατεθεί στους καταναλωτές.