Ο σύντροφός σου βοηθάει στο σπίτι; Μάθε λοιπόν, πως θα τον κάνεις να κάνει όλες τις δουλειές!  Για κάθε βοήθεια στο νοικοκυριό θα τον αποζημιώνετε καταλλήλως και θα δείτε τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά του και στη στάση του απέναντι στις υποχρεώσεις του σπιτιού!

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον νέα έρευνα, που επιβεβαιώνει πως οι γυναίκες επιβραβεύουν τα ταίρια τους, για την βοήθεια που τους παρέχουν. Η έρευνα έγινε από το ukmedix.com, ένα online φαρμακείο που ειδικεύεται σε προϊόντα σεξουαλικής υγείας, ως κομμάτι της ευρύτερης μελέτης που αφορά στη σεξουαλική ζωή των Βρετανών. Στην έρευνα συμμετείχαν 1,994 άντρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 18, οι οποίοι δήλωσαν πως βρίσκονται σε σχέση ή γάμο.

Η ερώτηση που τέθηκε ήταν: Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το σεξ ως επιβράβευση για κάποια βοήθεια που σας παρείχε ο σύντροφός σας;

2/3 των Βρετανίδων παραδέχτηκαν πως έχουν επιβραβεύει την καλή συμπεριφορά του συντρόφου τους με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Μάλιστα, η πρώτη στη λίστα δραστηριότητα που είχε ως ανταμοιβή το σεξ, ήταν η βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού.

Γυναίκες: Οι πιο συχνές περιστάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την ανταμοιβή με σεξ:

Βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού: 38%

Να σου κάνει ένα δώρο: 34%

Να προτείνει να προσέξει τα παιδιά: 28%

Να μαγειρέψει: 21%

Να σε μεταφέρει κάπου χωρίς γκρίνια: 19%

Άντρες: Οι πιο συχνές περιστάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την ανταμοιβή με σεξ:

Να τον αφήσεις να δει τον αγώνα με την ησυχία του: 35%

Να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού χωρίς να τον ενοχλήσεις: 31%

Να πας κάπου μόνη χωρίς να του ζητήσεις να σε μεταφέρει ή να τον πας εσύ κάπου: 29%

Να προσέξεις κάποιο μέλος της οικογένειας: 22%

Να τον αφήσεις να βγει με τους φίλους του 17%

Τα 2/3 των γυναικών της έρευνας και το 1/10 των ανδρών, παραδέχτηκαν πως το σεξ μπορεί να γίνει εργαλείο για να βελτιωθεί η συμπεριφορά του συντρόφου τους. Το 78% όσων πήραν μέρος στην έρευνα υποστήριξαν πως δεν βρίσκουν κακό ή άσχημο το να επιβραβεύεται η καλή συμπεριφορά με σεξ.