Το καλοκαίρι φτάνει και οι φαντασιώσεις οργιάζουν. Φεύγει εκείνο το σοβαροφανές απαίσιο βλέμμα και βγαίνει προς τα έξω μια πιο χαλαρή, παιχνιδιάρικη διάθεση.  Το συναισθηματικό κομμάτι μικραίνει και το σεξ γράφεται με κόκκινα κεφαλαία γράμματα. Για να είσαι καλυμμένη δες τα παρακάτω βήματα, βάλε κάτω τις δικές σου ανάγκες και μπες δυναμικά στο παιχνίδι.

Βάλε ρεαλιστικό στόχο. Ναι, εντάξει, εκείνος ο φοβερός τύπος με τους συγκλονιστικούς κοιλιακούς που μοιάζει με μοντέλο του Armani φαντάζει ιδανική περίπτωση αλλά μάλλον δεν θα ήταν και η καλύτερη επιλογή. Βρες κάποιον στα μέτρα σου που να μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θες.

Κάνε ένα beauty treatment για να είσαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή. Εννοείται πως μέσα στο καλοκαίρι δε χρειάζεται να είσαι στην τρίχα, αλλά καλό θα ήταν να έχεις φροντίσει το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά σου. Απέφυγε βέβαια το βαρύ μακιγιάζ!

Φλέρταρε ασύστολα. Κάνε eye contact, χαμογέλα σε κάποιον που σου αρέσει, μίλα αυθόρμητα και μην το σκέφτεσαι πολύ. Ούτως ή άλλως, είπαμε, το θέμα εδώ είναι το σεξ (ιδανικά σε μια φανταστική παραλία) και όχι πόσα παιδιά θα κάνετε σε μερικά χρόνια.

Δε χρειάζεται να μπεις σε εκ βαθέων εξομολογήσεις και συναισθηματισμούς μαζί του. Ούτε και να πεις όλη την ιστορία της ζωής σου. Βάλε απλά τις φαντασιώσεις σου στο τραπέζι και απόλαυσε τη στιγμή. Το σίγουρο είναι πως θα ανταμειφθείς!