Είναι αλήθεια πως η στάση ύπνου που προτιμάμε δηλώνει πολλά για την προσωπικότητά μας. Μπορεί ο φίλος σου να είναι μυστήριο τρένο και ακόμα να μην έχεις καταφέρει να τον αποκρυπτογραφήσεις. Ήρθε η ώρα όμως να μάθεις τα μυστικά του. Πώς κοιμάται το αγόρι σου?

Μπρούμυτα: Χαρακτήρας: Ο δυναμικός. Θέλει ακόμα και όταν κοιμάται να ορίζει τον χώρο του και να επιβάλει τα όριά του.  Έχει φιλοδοξίες και στόχους. Επίσης αρκετό αυτοέλεγχο για να τους πετύχει. Σεξ: Ο παραδοσιακός άντρας. Θέλει να είναι το σεξ μια πραγματική απόλαυση και για τους δυό σας. Προτιμά τα δοκιμασμένα και καλά κόλπα παρά τα νέα που έχουν ρίσκο. Για να ξυπνήσεις το παιχνιδιάρικο αγόρι που κρύβει μέσα του πρέπει να τον αιφνιδιάσεις.

Ανάσκελα: Χαρακτήρας: Ο κοινωνικός. Το αγόρι σου θέλει να προβάλλεται, δεν φοβάται τίποτα και περνά σκορπώντας τα πάντα στο διάβα του. Ειναι σέξι και το γνωρίζει με λίγα λόγια. Έχει αυτοπεποίθηση και δεν τον νοιάζει να μένει ακάλυπτος (όπως και όταν κοιμάται που δεν καλύπτει τα ευαίσθητα σημεία του). Αναλόγως με το που τοποθετεί τα χέρια του φαίνεται ο ενδόμυχος φόβος του. Σεξ: Ο επιβάλλων νικά με το συγκεκριμένο σύντροφο μιας και λατρεύει να έχει τα ηνία ( βλ. doggy, ιεραποστολική). Θα σε έχει βασίλισσα.Λατρεύει να παίρνει πρωτοβουλίες και να σε ικανοποιεί.

Στο πλάι: Χαρακτήρας: Το λατρεύω αυτό το αγόρι γιατί είναι έτοιμος να στα δώσει όλα και να συμβιβαστεί. Μπορεί να αλλάξει γνώμη(όπως και στάση) για σένα μόνο. Είναι τρυφερός και ευαίσθητος. Τελικά υπάρχουν και αυτοί οι άντρες κορίτσια. Σεξ: Παιδί μου εσύ είναι η φράση που ταιριάζει στο συγκεκριμένο αγόρι γιατί λατρεύει τα παιχνίδια και τα προκαταρκτικά. Μπορεί ώρες να τρώει ορεκτικό και όσο πιο πολύ βρίσκεται σε αυτό το στάδιο τόσο πιο πολύ απολαμβάνει το κυρίως πιάτο. Το δε επιδόρπιο είναι για αυτόν μια αγκαλιά. Αν θες κάτι πιο προχωρημένο μαζί του θα το κάνει γιατί όπως είπαμε είναι ικανός να αφουγκράζεται τις ανάγκες σου.

Ο σβούρας: Χαρακτήρας: Νευρικός, πιεσμένος, αγχώδης, υπερκινητικός, δραστήριος, με φουλ ενέργεια. Συνέστησε του λίγη γυμναστική αν δεν θες από αυτή τη σχέση να βγεις με μώλωπες. Σεξ: Μάλλον ο συγκεκριμένος τύπος είναι σεξομανής. Το πολύ για αυτόν δεν είναι ποτέ αρκετό καθώς στο σεξ εκτονώνεται. Πολλές φορές προτιμά το άγριο σεξ. Υπάρχει και η περίπτωση όμως εξ αιτίας της κακής του ψυχολογίας να μην θέλει καθόλου σεξ. Χαλάρωσέ τον.

Όπως και να κοιμάται το δικό σου αγόρι αν σε παίρνει στην αγκαλιά του δηλώνει πως σε βάζει στο χώρο του. Και αυτό είναι μόνο θετικό.