Μία σχέση μέσα στα χρόνια δοκιμάζεται, ωριμάζει και εξελίσσεται. Κι αν το πάθος έχει χαθεί μην σας πιάνει το άγχος καθώς υπάρχουν tips για να το επαναφέρετε!

Βγάλε τα εμπόδια από τη μέση
Τι σημαίνει εμπόδια; Τα πάντα. Από το άγχος που προκαλεί η δουλειά, από ένα σπίτι που δεν είναι καθαρό και δεν σε εμπνέει, από παλιές συναισθηματικές πληγές που επιτρέπεις να καταστρέφουν τη σχέση σου. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα, και αμέσως, αλλά μπορείς να αναγνωρίσεις τα εμπόδια και να φροντίσεις να μην γεμίζουν τοξικότητα τη δική σας σχέση.

Βρες χρόνο
Ναι, δουλεύεις πολύ. Ναι, κουράζεσαι και το μόνο που θέλεις είναι να πας σπίτι για ύπνο. Όχι, το να κάνεις κάθε μέρα σεξ, δεν είναι ρεαλιστικό. Μπορείτε, ωστόσο, μαζί να βρείτε χρόνο για ερωτικό παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει πάντα διείσδυση. Και όταν έχετε τον χρόνο, θα τον εκμεταλλευτείτε πλήρως.

Δοκίμασε κάτι καινούργιο
Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που ξέρεις ότι λειτουργούν διαχρονικά στο σεξ, αλλά μην επαναπαύεσαι κιόλας, γιατί κάποια στιγμή, αυτά που θα λειτουργούν, θα είναι σαν ρουτίνα. Δοκιμάστε μία νέα στάση, ένα sex toy ή αλλαγή τοποθεσία. Δεν χρειάζονται τρομερές αλλαγές για να το απολαύσετε και οι δύο.