Στις σχέσεις πάντα πρέπει να υπάρχουν όρια, είτε σας αρέσει είτε όχι. Και υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να λέτε στον σύντροφο σας. Δεν εννοούμε φυσικά να κρατάτε μυστικά…. αλλά ορισμένα πράγματα καλό είναι να τα κρατάτε για τον εαυτό σας.

Ποια είναι αυτα:

Έχετε συναισθήματα για τον πρώην σας

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε ποτέ να κάνετε στον σύντροφό σας είναι να αναφέρετε τον πρώην σας σε κάθε συζήτηση. 

Μπορεί να το πάρει αρνητικά και θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη σύγκριση των προηγούμενων εμπειριών, χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία μάθησης. Αλλά εάν ελπίζετε ότι μια μέρα θα τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας, πιθανότατα έχετε κολλήσει στο παρελθόν. 

Δεν σας αρέσει η οικογένειά του

Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα μυστικά που πρέπει να κρατηθούν, γιατί όλοι έχουμε εκείνο το άτομο στην οικογένεια του συντρόφου μας που δεν συμπαθούμε. Εκτός αν πρόκειται για μια τοξική κατάσταση, κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, γιατί οι άνθρωποι γίνονται προστατευτικοί για εκείνους που αγαπούν. 

Σεξουαλικές φαντασιώσεις

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ή να σας βλάψει, ανάλογα με τη σεξουαλική φαντασίωση που έχετε. Εάν σκέφτεστε τον στενό της φίλο με αυτόν τον τρόπο, είναι καλύτερο να μην το εκμυστηρευτείτε.

Το σεξ δεν είναι τόσο καλό

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συγκρίνετε και να πείτε στον σύντροφό σας ότι είναι ο χειρότερος σεξ από τους προηγούμενους.  Βρείτε τρόπους για να καλυτερεύσετε την ερωτική επαφή, συζητώντας με το έτερο σας ήμισυ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!