Το σεξ είναι ένας τρόπος να ανακαλύπτεις το σώμα και τα όριά σου. Σ’ όλους αρέσουν οι οργασμοί, ωστόσο ακριβώς όπως κάθε σώμα είναι διαφορετικό, έτσι και κάθε οργασμός. Εδώ, θα δούμε πώς μπορούμε να τους κάνουμε πιο έντονους.

Edging

Το edging είναι ο ευκολότερος τρόπος για εντονότερους οργασμούς. Είναι αυτό που κλιμακώνεις την απόλαυση και σταματάς ακριβώς πριν τελειώσεις. Μοιάζει βασανιστικό, ωστόσο οι αισθήσεις σου είναι ενεργοποιημένες στο έπακρο και, όταν έρθει η ώρα της ολοκλήρωσης, θα τα νιώθεις όλα στο μέγιστο.

Αν θέλεις να κάνεις edging στον εαυτό σου, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις ένα sex toy για διέγερση της κλειτορίδας –τον δονητή σου, ιδανικά. Σταμάτα όταν καταλαβαίνεις ότι είσαι κοντά στον οργασμό, πάρε μία ανάσα και ξεκίνα ξανά. Θα μας θυμηθείς.

Συνέχισε, ακόμη κι αν μόλις τελείωσες

Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν είναι για όλους και, εάν έχεις ευαισθησία και πονάς, καλό είναι να προσπεράσεις αυτό εδώ το tip. Σε περίπτωση που είσαι «μέσα» για κάτι τέτοιο, όμως, μην σταματάς όταν ολοκληρώνεις. Συνέχισε και, αν ένα σημείο του σώματός σου (η κλειτορίδα, για παράδειγμα), θέλει ξεκούραση, επικεντρώσου σε ένα άλλο (στον κόλπο –ή το αντίστροφο). Άκου το σώμα σου και θα σε καθοδηγήσει αυτό.

Πέρνα και μόνη σου καλά

Ο γυναικείος αυνανισμός έχει απενοχοποιηθεί, πια, και καλό είναι να δοκιμάσεις νέες τεχνικές. Εξασκήσου και δοκίμασε να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου, να δεις τι σου ταιριάζει και τι όχι. Βάλε τη μουσική που σου αρέσει, νιώσε ο πιο σέξι άνθρωπος στον κόσμο και ξεκίνα –κι ο αυνανισμός, αυτοφροντίδα είναι.

Μην ξεχνάς να αναπνέεις

Προφανώς δεν υπονοούμε ότι παθαίνεις ασφυξία όταν κάνεις σεξ. Θα σε ενθαρρύνουμε απλώς να εφαρμόσεις όλες τις τεχνικές που έμαθες σε yoga και pilates, για να απογειώσεις τον οργασμό σου. Επικεντρώσου στην αναπνοή και το σώμα σου, προσπάθησε να νιώσεις κάθε σημείο όταν εισπνέεις και συγκεντρώσου σ’ αυτό που αισθάνεσαι. Δεν θα το καταφέρεις με τη μία, αλλά όταν το βρεις, θα σου αλλάξει τη ζωή.