Είστε σε ένα μπαράκι και παρατηρείτε κάποιον από τον οποίο δεν  μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του.

Τι μπορείτε να κάνετε για να του τραβήξετε την προσοχή;

1. Μόλις τον είδατε σας άρεσε! Αλλά με το που τον αντικρίζετε, αμέσως γυρίσατε το βλέμμα σας προς την άλλη μεριά. Συνεχίστε να κάνετε το ίδιο! Δηλαδή μία να τον κοιτάτε, μία όχι. Μην τον καρφώνετε επί ώρα γιατί θα αισθανθεί άσχημα, αφήστε δε που δεν είναι και τόσο ωραίο μια γυναίκα να κοιτάει επίμονα έναν άντρα.

2. Σηκωθείτε από την καρέκλα σας, περάστε από δίπλα του και πηγαίνετε είτε στην τουαλέτα, είτε να μιλήσετε μια κάποιους γνωστούς σας, αν τυχόν κάθονται κάπου εκεί…  Έτσι θα του δοθεί η ευκαιρία να σας δει… ολόκληρη, να παρατηρήσει τον αέρα και το περπάτημά σας αλλά και τον τρόπο που κινείστε. Αν μάλιστα φοράτε κι ένα ωραίο άρωμα, είναι στα «συν» σας.

3. Να περνάτε ωραία με την παρέα σας, να γελάτε, να μιλάτε, να «φαίνεστε». Έτσι αν του αρέσετε, σίγουρα θα σας παρατηρήσει και σίγουρα οι χαμογελαστές γυναίκες ελκύουν τους άντρες.

4. Χαμογελάστε του. Όχι αμέσως, μετά από αρκετή ώρα. Αλλά ξέρετε, με αυτό το χαμόγελο το πολλά υποσχόμενο που δεν είναι όμως και σίγουρος ο άλλος ότι απευθύνεται σε εκείνον

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!