Υπάρχουν κάποια λάθη που πολλές γυναίκες κάνουμε και οδηγούν στην καταστροφή μιας σχέσης. Αυτά τα λάθη είναι αρκετά «ύπουλα» καθώς μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μας χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Ποια είναι αυτά;

1. Ελέγχεις το κινητό του

Να το κάνεις αν έχεις κάποιες υποψίες, αλλά όχι συνέχεια. Και επίσης, αν σε πιάσει θα γίνει ένας επικός καυγάς. Και αυτό δεν το θέλεις καθόλου!

2. Δεν τον αφήνεις να δει τους φίλους του

Ωραίο είναι να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, αλλά πρέπει να έχει και ο καθένας από σας το χώρο του. Να δεις τους φίλους, να πάει για ένα ποτό. Δε γίνεται να τον απομονώνεις από όλους και από όλα.

3. Μιλάτε συνέχεια με μηνύματα

Κάνεις τον άλλο να πιστεύει ότι είναι υπό συνεχή έλεγχο, κάτι που δε θέλεις καθόλου! Άστον λίγο να σε ψάξει αυτός. Θα δεις ότι πολύ πιο εύκολα θα σου στείλει όταν είναι έξω, αν δε μιλάτε κάθε πέντε λεπτά!

4. Κριτικάρεις τους φίλους του
Δεν σου αρέσει κανένας από τους φίλους του. Ή δεν έχεις κάνει την προσπάθεια να περάσεις χρόνο μαζί τους! Αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Καλό θα ήταν να τους δώσεις λίγο χρόνο πρώτα να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις, και μετά να πεις τη γνώμη σου.

5. Πολλές ερωτήσεις

Τον ρωτάς για τα πάντα και τους πάντες. Άσε να υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου. Έτσι θα κάνεις και πιο πικάντικη τη σχέση σου!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!