Το σώμα μας συχνά εκδηλώνει τα βαθύτερα συναισθήματά μας, παρά τις προσπάθειές μας να τα κρύψουμε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Το υποσυνείδητό σας έχει την μανία να αντιλαμβάνεται πράγματα που μπορεί να μην είχατε παρατηρήσει καν συνειδητά. Μπορείτε να κατανοήσετε αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας από το πώς σας κάνει να νιώθετε αλλά και από το πώς συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται κοντά σας.

Αυτά είναι 5 σημάδια που «προδίδουν» ότι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει αισθάνεται το ίδιο για εσάς:

  • Εγγύτητα: Αν κάποιος είναι ερωτευμένος, θα προσπαθήσει να «γεφυρώσει» το φυσικό χάσμα μεταξύ σας κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία.Έρχεται πιο κοντά σας όταν στέκεται όρθιος ή επιδιώκει να κάθεται δίπλα σας όταν υπάρχει θέση; Σκύβουν προς τα εσάς όταν μιλούν ή τοποθετούν το σώμα τους στο φυσικό σας χώρο;Αν απαντήσατε «ναι» στις παραπάνω ερωτήσεις, είναι σαφές ότι το άτομο αυτό έχει την επιθυμία να βρίσκεται σωματικά κοντά σας.Ένα άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας θα έχει το σώμα του στραμμένο προς το μέρος σας, ειδικά τα γόνατα και τα πόδια του.
  • Άγγιγμα: Παρατηρήστε τη χρήση του αγγίγματος. Σας ακουμπάει ή αγγίζει το χέρι σας όταν μιλάτε;Αν ο σύντροφός σας αποζητά το σωματικό σας άγγιγμα, αυτό είναι άλλη μια ένδειξη ότι μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί σας.
  • Προσοχή: Αν εστιάζει αποκλειστικά σε εσάς, «κρέμεται» από την κάθε σας λέξη και δεν αποσπάται υπερβολικά από άλλα ερεθίσματα τότε αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας και έχετε την αμέριστη προσοχή του.
  • Οπτική επαφή: Ένα βλέμμα έχει τη δύναμη να δημιουργήσει μια πολύ έντονη σωματική σύνδεσηΑν ο σύντροφός σας κοιτάει στα μάτια, αυτό επικοινωνεί πολλά για τις επιθυμίες του. Μπόνους πόντοι αν δεν μπορεί να μην χαμογελάει όταν βρίσκεται κοντά σας.
  • Προστατευτικές χειρονομίες: Όταν αγαπάμε κάποιον, θέλουμε την ασφάλειά του και φροντίζουμε να τοn προστατεύουμε ακόμα και ασυναίσθητα, είτε ανοίγοντας του τις πόρτες, είτε περπατώντας στην άκρη του δρόμου, είτε απλώνοντας το χέρι του μπροστά του σε μια διάβαση πεζών.Αν ο σύντροφός σας είναι διατεθειμένος να σας δώσει ένα χέρι βοηθείας χωρίς δεύτερη σκέψη τότε νοιάζεται πραγματικά για εσάς.