Το dirty talk δεν είναι για όλους. Αν η ντροπή σε κρατά πίσω από το να εξερευνήσεις την ερωτική σου ζωή και να δοκιμάσεις κάτι που ίσως σε ενθουσιάζει, σκέψου πόσα άλλα πράγματα μπορεί να χάνεις στη ζωή σου.

Οι ειδικοί σου δίνουν τις συμβουλές τους για το πώς να κάνεις την εκκίνηση χωρίς να νιώθεις απίστευτη αμηχανία.

Ξεκίνα σιγά σιγά

Χρησιμοποίησε λέξεις που σου έρχονται φυσικά και μην επαναλαμβάνεις ατάκες που έχεις δει σε ταινίες. Αυτό που σου έρχεται πρώτο στο μυαλό είναι και ο ιδανικός τρόπος για να νιώσεις πιο ερωτικά, χωρίς προσπάθεια και ζόρι. Μία καλή σκέψη είναι να ξεκινήσεις με ερωτήσεις του τύπου «Σου αρέσει αυτό/έτσι» ή «Τι μπορώ να κάνω για εσένα» ή «το θέλω έτσι». Απλά και λακωνικά.

Δες το σαν παιχνίδι

Η Sandi Kaufman σε ενημερώνει ότι τα πράγματα γίνονται κάπως πιο εύκολα αν παίξεις ένα παιχνίδι λέξεων. Αν σε δυσκολεύουν κάποιες λέξεις, μπορείς να να βρεις άλλες, λιγότερο «ντροπιαστικές» και κάντο μαζί με τον παρτενέρ σου. Επίσης μπορείτε να λέτε εναλλάξ πράγματα που σας αρέσουν και να φτιάξετε μία λίστα. Βάλτε δίπλα και ένα βαθμό, ανάλογα με το πόσο σας αρέσει κάτι.

Πειραματίσου

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να μιλήσεις βρώμικα στο κρεβάτι. Μπορείς να δουλέψεις με την εναλλαγή και να το πας από το πιο ρομαντικό, στο περιγραφικό ή να δώσεις οδηγίες επιτακτικά. Μην περιορίζεσαι μόνο στις πικάντικες λέξεις.

Γέλα και λίγο

Μην ανησυχείς. Λίγο γέλιο στο σεξ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα που σε φέρνει πιο κοντά στον άλλο και δημιουργεί περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας. Μπορείτε να γελάσετε ή να έχετε έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο την ώρα του dirty talk ώστε να μη νιώθετε ότι περνάτε από εξετάσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!