Αν θες να μάθεις ότι η σχέση σου έχει μέλλον και πως βρήκες τον άνθρωπο της ζωής σου, τότε δες παρακάτω μερικά σημάδια που είναι πολλά σημαντικά.

Να είναι ειλικρινής

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξέρεις ότι ο ένας και μοναδικός άνθρωπος για σένα αγαπάει την ειλικρίνεια και να του αρέσει να μοιράζεται μαζί σου τα πάντα χωρίς φόβο και πάθος.

Να πλαισιώνεται από καλούς φίλους

Το δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι ισχύει αν όχι πάντα, τότε τις περισσότερες φορές. Αν λοιπόν έχει άτομα που πάντα τον στηρίζουν και είναι δίπλα του -εννοείται πως κάνει το ίδιο και αυτός- τότε μην φοβάσαι τίποτα. Έτσι θα είναι και μαζί σου.

Να έχει οικογένεια που σέβεται

Η διακριτικότητα, η ευγένεια και ο σεβασμός που θα πρέπει να έχει πάρει από την οικογένειά του και κυρίως από τους γονείς του είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη σχέση σας να αντέξει στο χρόνο και τα προβλήματα που θα προκύπτουν καθημερινά να λύνονται αμέσως.

Να του αρέσει η ανεξαρτησία

Κοινώς να στηρίζεται πάντα στις δικές του δυνάμεις, να μην τεμπελιάζει και να θέλει πάντα να γίνεται καλύτερος. Αλλιώς γιατί να κάνεις σχέση με κάποιον που δεν διαθέτει όλα τα παραπάνω;

Να διατηρεί ένα υγιεινό lifestyle

Ο τρόπος ζωής όχι απλά είναι σημαντικός αλλά αποτελεί το άλφα και το ωμέγα. Αν προσέχει την υγεία του, αν δεν έχει κακές συνήθειες -τουλάχιστον πολλές- και αν γυμνάζεται είναι στοιχεία που αρέσουν σε όλους.

Όλα αυτά θα βάλουν και σένα στο σωστό δρόμο και δεν θα σε οδηγούν σε παρεκκλίσεις. Γιατί όπως καταλαβαίνεις θα του αφιερώσεις όχι απλά την καθημερινότητά σου αλλά τη ζωή σου ολόκληρη.

Να είσαι η προτεραιότητά του

Κοινώς να σε φροντίζει, να σε αγαπάει, να θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. Ναι, ΟΚ θα υπάρξει και ρουτίνα και βαρεμάρα, λόγω δουλειάς και συγκεκριμένου καθημερινού προγράμματος, όμως και πάλι θα είναι χαρούμενος που πορεύεται μαζί σου και συνεχώς θα βρίσκει τρόπο για να σε κάνει να χαμογελάς και περνάς υπέροχα.