Ακόμη και αν δεν προτιμάς το πρωινό σεξ, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού σύμφωνα με την επιστήμη τα επίπεδα των οιστρογόνων (οι γυναικείες ορμόνες) και της τεστοστερόνης (η αντρική ορμόνη) είναι στο αποκορύφωμά τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ημέρας.

Ένας ακόμη από τους λόγους που οι ειδικοί προτείνουν το πρωινό σεξ, αφορά τους άνδρες, οι οποίοι τις πρωινές ώρες ολοκληρώνουν πιο αργά -καθώς η υψηλή τεστοστερόνη που ενισχύει τη λίμπιντο, ενισχύει και τη λειτουργία του πέους με αποτέλεσμα οι στύσεις να είναι πιο δυνατές και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Και π;vς μπορούμε να απολαύσουμε το περισσότερο το πρωινό σεξ, έχοντας κατά νου αυτά τα γεγονότα; Η απάντηση κρύβεται στη στάση που θα δοκιμάσουμε.

Το πρωινό σεξ, μπορεί να γίνει ιδανικό με την στάση που θυμίζει spooning, αλλά έχει πάρει το όνομα της «Crème Brûlée». Πρόκειται για μια στάση που ενισχύει τις πρωινές αγκαλιές, τα αγγίγματα, την σεξουαλική πράξη και κατ’ επέκταση τον οργασμό.

Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη στάση επιτυγχάνει την βαθιά διείσδυση, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε, αλλά παραμένοντας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Και οι δύο βρίσκεστε στο πλάι, με την σύντροφο να έχει πλάτη γυρισμένη και ανοιχτά πόδια στα πλάγια. Εκείνη λυγίζει ελαφρώς μόνο το πάνω μέρος, και τότε ένα πόδι κρατιέται από τον σύντροφο της, ο οποίος ακουμπά το δικό του πόδι πάνω στον μηρό της. Στην συνέχεια διεισδύει έχοντας πολύ καλό έλεγχο της έντασης, και του ρυθμού.

Αν θες να εξελίξεις την συγκεκριμένη στάση ακόμη παραπάνω, μπορείς είτε να αγγίζεις την κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια της πράξης, είτε να το κάνει αυτό ο σύντροφος σου για σένα. Ο έξτρα ερεθισμός θα φέρει τον οργασμό και την κορύφωση ακόμη πιο κοντά.