Υπάρχει μια σωματική άσκηση την οποία προτείνει η Christie Federico μέσω του Tik Tok και υπόσχεται να σε διευκολύνει να έρθεις σε οργασμό. Πρόκειται για μια τακτική η οποία είναι απλή και έχει ως αποτέλεσμα να σε ανακουφίσει από την  ένταση, το στρες και τη διοχετευμένη αρνητική ενέργεια στο σώμα σου.

Όπως τονίζει κι η ίδια «Αυτή η άσκηση επιτρέπει στο σώμα σου να αποβάλλει την ένταση, ενώ ταυτόχρονα, βοηθάει να ανοίξει περισσότερα κανάλια σεξουαλικής ενέργειας και έτσι να επιτυγχάνει πιο εύκολα τον οργασμό.»

Πως γίνεται:

Στάσου όρθια με τα πόδια σου στο έδαφος. Κούνησε το σώμα σου για τουλάχιστον πέντε λεπτά. Στο τέλος ξάπλωσε στο έδαφος για δυο λεπτά αποφόρτισης. Αυτό ήταν όλο!

Ουσιαστικά, αυτό το πεντάλεπτο κατά το οποίο ανακινείς το σώμα σου είναι αυτό το οποίο βοηθά την ψυχική και την σεξουαλική σου ευεξία περισσότερο από οτιδήποτε. Σου επιτρέπει να συνδεθείς με το σώμα σου και να ξεμπλοκάρεις τα τσάκρα σου.

Αυτή η άσκηση μπορεί να σου φαίνεται απλή όμως έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει το σωματικό στρες, το οποίο μαζί με την ένταση είναι υπεύθυνα για την ανικανότητά μας να φθάσουμε στην κλιμάκωση. Αν λοιπόν απαλλαχθούμε από το στρεσάρισμα ολόκληρο το κορμί μας και μαζί του και τα γεννητικά μας όργανα θα έρθουν ευκολότερα σε οργασμό.

Εκτός από την άσκηση βοηθάει και η σωστή αναπνοή η οποία βοηθάει το νευρικό σύστημα να έρθει σε ισορροπία, επομένως τα δυο λεπτά που αποφορτίζεσαι στο έδαφος είναι αυτά που σου επιτρέπουν να ανασυντάξεις τις φυσικές σου αισθήσεις. Να οξυγονωθεί σωστά ο εγκέφαλός σου, να ρυθμιστεί η παραγωγή ορμονών και να επανέλθει ο καρδιακός ρυθμός σε κατάσταση ηρεμίας.

Τέλος, κάτι που μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι η φωνή σου. Και αυτή αποτελεί θαυμάσιο εργαλείο με τις φωνητικές σου χορδές και τους μυς των γνάθων σου να συγκρατούν πολλή ένταση, επομένως ανοίγοντάς τους και εκτονώνοντας τον ήχο και τη δόνηση επηρεάζεται ταυτόχρονα και η λειτουργία των μυών της λεκάνης σου.

Με το να κάνεις πολύ φασαρία με τον εαυτό σου, μπορεί στ’ αλήθεια να σε κάνει να ανοιχτείς σε εσένα καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!