Σύμφωνα με τους επιστήμονες που διεξήγαγαν μια έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, η μέση σεξουαλική συνεύρεση αποτελείται από 100 έως 500 ωθήσεις του πέους μέσα στον κόλπο. Μπορεί η διαφορά να φαίνεται μεγάλη αλλά αν το σκεφτεί κανείς καλά, υπάρχουν άνδρες οι οποίοι έρχονται σε οργασμό πρόωρα ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι καθυστερούν αρκετά, με αποτέλεσμα μάλλον ο μέσος όρος όλων αυτών να βγάζει αυτό το αποτέλεσμα με την ομολογουμένως μεγάλη ψαλίδα. 

Έστω λοιπόν ότι αυτά τα στοιχεία είναι αληθινά. Οι ερευνητές αυτοί, κατασκεύασαν ένα προφυλακτικό το οποίο ξεπερνά κατά πολύ τη μέση αντοχή ενός άνδρα στο σεξ, δηλαδή είναι φτιαγμένο με προδιαγραφές να μην σκίζεται, φθείρεται ή αλλοιώνεται στις συνθήκες των 1000 ωθήσεων, αριθμό κατά πολύ μεγαλύτερο από το αποτέλεσμα της έρευνας. Κυρίως όμως, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στη λίπανση του αφού έξι στους δέκα ανθρώπους που χρησιμοποιούν προφυλακτικό παραπονιούνται ότι αυτό στεγνώνει εύκολα. 

Με το νέο αυτό εντελώς διαφορετικό προφυλακτικό λοιπόν, κανείς δε θα ξενερώνει επειδή στέγνωσε το σκουφάκι του, ούτε θα διακόπτει την πράξη για να του βάλει λιπαντικο. Σύμφωνα με τη σχετική δημοσίευση στη Royal Society Open Science, η επίστρωσή του αποτελείται από υδροφιλικά πολυμερή, που της επιτρέπουν να υγραίνεται και να παραμένει γλιστερή όσο βρίσκεται σε επαφή με σωματικά υγρά, ενώ το 73% των ατόμων που το δοκίμασαν δήλωσαν ικανοποιημένοι και παραδέχθηκαν ότι θα το χρησιμοποιούσαν συχνά.

Τα αποτελέσματα του προφυλακτικού της νέας τάξης πραγμάτων ήταν θετικά και είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι οι άνθρωποι έμειναν ικανοποιημένοι και θα το εντάξουν στη σεξουαλική τους ρουτίνα διότι αυτό θα έχει πολλά οφέλη για τη δημόσια υγεία. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα προφυλακτικό νέας γενιάς και τα εύσημα ανήκουν και στον Bill Gates ο οποίος χρηματοδότησε διάφορα Πανεπιστήμια για να ασχοληθούν και να δημιουργήσουν καινούρια βελτιωμένα ή μάλλον επαναστατικά προφυλακτικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!