To sex είναι ένα παιχνίδι με ελεύθερους κανόνες. Ο καθένας βάζει τους δικούς του και θέτει και τα όριά του. Ωστόσο όμως υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα-tips που πρέπει να ξέρεις για να μπορέσεις να μπεις στο παιχνίδι όπως πρέπει!

Τip 1
Μην χρησιμοποιείς ποτέ το baby oil σαν λιπαντικό. Γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που φαντάζεσαι. Μπορεί στην αρχή να είναι οκ μετά όμως ίσως νιώσετε ένα “κάψιμο”.

Tip 2
Δώσε προτεραιότητα στην κοπέλα σου και προσπάθησε να την κάνεις να έρθει πρώτη σε οργασμό. Αν το κάνεις αυτό θα σε εκτιμήσει περισσότερο και θα σε “περιποιηθεί” αναλόγως.

Tip 3
Do it yourself!Ανακάλυψε το σώμα σου όσες φορές θέλεις μέσα στην ημέρα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα sex toys ή τα δάχτυλά σου για να φτάσεις σε οργασμό. Μπορείς να εκπληρώσεις οποιαδήποτε φαντασίωσή σου και γιατί όχι και να αποφύγεις ένα one night stand.

Tip 4
Μην συγκρίνεις το sex που κάνεις με το σύντροφό σου με το “sex” που κάνουν στην τηλεόραση ή σε κάποιο pornsite. Δεν έχει καμία σχέση και μην προσπαθείς να αντιγράψεις ακριβώς ότι κάνουν.

Tip 5
Αν δεν φτάνεις σε οργασμό συνέχεια δεν σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνεις παρόλα αυτά!

Tip 6
Όταν είσαι μεθυσμένη καλό είναι να αποφεύγεις να κάνεις sex. Όσο και αν το θέλεις εν τέλει δεν θα το απολαύσεις. (Σίγουρα το έχεις πάθει.)

Tip 7
Όταν κάνεις sex επικεντρώσου στην πράξη και απόλαυσέ το. Μην σκέφτεσαι άλλα εκείνη τη στιγμή και χάνεις την μαγεία.

Tip 8
Mην έχεις ανασφάλεια για το σώμα σου κατά τη διάρκεια του sex. Θα πρέπει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και sexy. Ούτως ή άλλως αν δεν ήσουν sexy θα πήγαινε μαζί σου;

Tip 9
Να χρησιμοποιείς προφυλακτικά! ΠΑΝΤΑ!

Tip 10
Σταμάτα να προσποιείσαι ότι έρχεσαι σε οργασμό!

Tip 11
Μην έχεις ταμπού στο sex και μην είσαι αρνητική στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Διότι ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να σου αρέσει.

Tip 12
Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να σου αρέσει κάποιος εμφανισιακά αλλά να μην σε ωθεί να θέλεις να κάνεις sex μαζί του και το αντίστροφο.

Tip 13
Αν δεν είσαι σε φάση να κάνεις sex κάποιες φορές δεν είναι κακό να το πεις. Ειδικά αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, έχεις όλη την οικειότητα.

Tip 14
Το sex δεν γίνεται καλύτερο όσο μεγαλώνεις αλλά όσο γίνεται με το κατάλληλο άτομο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!