Παρακάτω θα βρεις 10 συμβουλές για τις σχέσεις σύμφωνα με κοινές αλήθειες για την αγάπη.

1. Οι σχέσεις δεν έχουν να κάνουν με το αν είσαι καλός ή κακός. Έχουν να κάνουν με το αν είστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλο.

Μπορεί το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις να είναι η ομορφιά. Μετά όμως θα καταλάβεις ότι ο χαρακτήρας και ο τρόπος ζωής ενός ανθρώπου είναι τα σωστά κριτήρια.

2. Στις σχέσεις, ο καθένας θα πρέπει να βλέπει που κάνει ο ίδιος λάθος

Όταν δεν αισθάνεσαι χαρούμενη με τον εαυτό σου, είναι εύκολο να εντοπίσεις που είναι το πρόβλημα. Αν κατηγορείς τον σύντροφό σου για όσα αισθάνεσαι, η λύση ίσως βρίσκεται ακριβώς εκεί. Αλλά δεν έχει λογική. Δεν λύνει το πρόβλημα, μιας και δεν έχεις ψάξει τη ρίζα του.

3. Σε μία μακροχρόνια σχέση που απαιτεί αφοσίωση, δεν θα μάθεις ποτέ αν είσαι ερωτευμένη ή αν είναι θέμα συνήθειας.

Μετά από μακροχρόνια σχέση, το άλλο σου μισό γίνεται ο αδερφός σου ή ο κολλητός σου.

4. Το να προσπαθείς να μείνεις φίλη με τον πρώην σου δεν βγάζει ποτέ πουθενά

Ένας ξεκάθαρος χωρισμός είναι η καλύτερη λύση. Αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν καταλήγουμε πάντα με αυτόν που νομίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο “ένας”.

5. Δεν συμφωνείς πάντα με τις επιλογές του συντρόφου σου

Το θέμα είναι αν μπορείς ή όχι να αποδεχτείς τις αποφάσεις του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς πριν πάρεις την όποια απόφαση.

6. Καμία σχέση δεν είναι ίση

Πάντα θα υπάρχει ο ένας που θα αγαπάει περισσότερο τον άλλον. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό. Μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

7. Η τέλεια σχέση δεν υπάρχει, όσο κι αν προσπαθείς ή όσο κι αν ακολουθείς τους κανόνες

Μία σχέση δεν θα είναι ποτέ τέλεια, μιας και η τέλεια σχέση δεν υπάρχει. Έτσι, θα πρέπει να μειώσεις τις προσδοκίες σου σχετικά με τα ρομαντικά δείπνα κάθε βράδυ ή τις εκπλήξεις κάθε πρωί. Διότι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες.

Το μυστικό για να πετύχει μία σχέση είναι το να μειώσεις τον θυμό σου και να προσπαθείς συνεχώς να καταλάβεις τον σύντροφό σου.  

8. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κατακτήσεις την ευτυχία

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα έρθει από μόνη της μέσα σε μία τέλεια σχέση. Αλλά η ευτυχία θέλει δουλειά και υπομονή.

9. Δεν μπορείς πάντα να τα καταφέρνεις

Μπορεί να προσπαθείς να τα καταφέρεις και να βάλεις τα δυνατά σου για να κάνεις μία σχέση να δουλέψει, αλλά δυστυχώς η σχέση μπορεί να μην “πηγαίνει” παρακάτω. Οι σχέσεις “προχωράνε” μόνο αν προσπαθούν και οι δύο πλευρές.

10. Θα έρθουν στιγμές που δεν θα είσαι ευτυχισμένη και αυτό θα είναι τελείως φυσιολογικό

Το ρομάντζο είναι καλό ορισμένες φορές αλλά δεν είναι για όλες τις ώρες. Ορισμένες φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι πιτζάμες και λίγη ξεκούραση για να νιώσεις καλύτερα.

Οι δύσκολες στιγμές μπορούν να γίνουν μεγάλα μαθήματα, αλλά ποτέ δεν το καταλαβαίνεις όταν πρέπει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!