Ένα παιχνίδι αυτό-ανακάλυψης που υποδεικνύει την τεχνική σου στον έρωτα για την απόλυτη αισθησιακή ευχαρίστηση!

Εδώ είναι το σενάριο…

Μια ορχήστρα παίζει με παροιμιώδες πάθος μια μαγευτική συμφωνία κι εσύ έχεις την θέση σου ανάμεσα της. Θέλω τώρα να φανταστείς, τι μουσικό όργανο θα επέλεγες να παίξεις.
Διάλεξε ένα από τα μουσικά όργανα της φωτογραφίας αλλά θυμήσου, μην παρά-σκεφτείς την επιλογή σου!

Σε αυτό το παιχνίδι αυτό-ανακάλυψης τα μουσικά όργανα είναι συμβολικά τα μέλη του αντίθετου φύλου. Αυτό με το οποίο «συνδέθηκες» λοιπόν, θα σου αποκαλύψει το ποια πιστεύεις ασυνείδητα ότι είναι η σημαντικότερη τεχνική σου στον έρωτα.
Για να δούμε λοιπόν, τι είδους «μουσική» είσαι σε θέση να δημιουργήσεις;
Το μυστικό πίσω από την απάντησή σου αποκάλυψε ότι…

Αν επέλεξες το βιολί:
Όπως και το βιολί, που απαιτεί μια απαλή αφή, έτσι κι εσύ είσαι ένας ευαίσθητος εραστής που ξέρει πώς να αγγίξει όλα τα σωστά σημεία. Βρίσκεσαι σε αρμονία με το τι ο σύντροφός σου χρειάζεται τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, και έτσι σαν επιδέξιος βιρτουόζος, ταλαντώνεις ντελικάτα τις «χορδές» του -σχεδόν με τρόπο διαισθητικό.

Αν επέλεξες το κοντραμπάσο:
Το κοντραμπάσο είναι ένα ισχυρό μουσικό όργανο -είναι μάλιστα το μεγαλύτερο και με τον πιο βαθύ ήχο στην οικογένεια του μουσικού βιολιού. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για την προσέγγισή σου στα βάθη της σεξουαλικής οικειότητας: Έχεις έναν κυρίαρχο και επιβλητικό τρόπο να κατέχεις τον σύντροφό σου και να τον οδηγείς προς νέα, άγνωστα επίπεδα απόλαυσης.

Εάν επέλεξες την τρομπέτα:

Το παίξιμο μιας τρομπέτας ξεχωρίζει για την τρυφερή ερμηνεία και την εντυπωσιακή ικανότητα να παίζεις μελωδικά, απαλά και γεμάτα χάρη σόλο, παράγοντας έναν χαρακτηριστικό ήχο. Μάλιστα επειδή παίζεται με το στόμα, απαιτεί πολλή εξειδικευμένη εργασία στην αναπνοή. Κατά τον ίδιο τρόπο, η ικανότητά σου να χρησιμοποιείς το στόμα σου είναι το δικό σου highlight στη σεξουαλική σφαίρα, είτε πρόκειται για ψιθυριστά λόγια στο αυτί του συντρόφου σου, είτε για μια αισθησιακή εξερεύνηση στο σώμα του.

Αν επέλεξες το φλάουτο:
Το φλάουτο είναι ένα μουσικό όργανο που απαιτεί υπομονή, εντυπωσιακή τεχνική και έλεγχο της αναπνοής. Ομοίως, θα πρέπει να επιδείξεις την ίδια υπομονή, όσον αφορά στο θέμα του έρωτα. Εκεί που οι άλλοι μπορεί να είναι σύντομοι και άξεστοι, εσύ έχεις το ταλέντο της απροσδόκητης αντοχής και της αποφασιστικότητας για την απόλυτη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Πηγή:astrology.gr