Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν χωρίζουμε όλες μας θέλουμε να κρατήσουμε μια επαφή με τον πρώην μας έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Ειδικά τα Χριστούγεννα είναι μια ευάλωτη περίοδος όπου η μοναξιά κτυπάει κόκκινο και οι σκέψεις που την συνοδεύουν δεν είναι και οι πιο ευχάριστες θα λέγαμε.

Ωστόσο, μια τέτοια πράξη θα έχει και τις συνέπειές της μετά τις γιορτές, όπου η καθημερινότητά μας θα πάρει τους κανονικούς της ρυθμούς.

Πριν κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα λοιπόν ή στείλετε εκείνο το μήνυμά διαβάστε τρεις λόγους που μπορεί να σας αποτρέψουν.

Θυμηθείτε τον λόγο που χωρίσατε.

Μήπως ένας από τους δύο δεν ήταν πιστός στον άλλο; μήπως έλεγε συνεχώς ψέματα ή δεν του είχατε καθόλου εμπιστοσύνη; Κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν και σκεφτείτε τους λόγους που δεν είστε πια μαζί. Αυτό πιθανόν να σας λογικέψει και να σας κάνει να καταλάβετε πως αξίζετε κάτι καλύτερο.

Είστε σίγουρες πως έχει αλλάξει;

Μπορεί να μην είστε εσείς που έχετε επικοινωνήσει πρώτες με τους πρώην σας. Και οι άντρες με την σειρά τους νιώθουν ευάλωτοι αυτή την περίοδο, παρόλο που το παίζουν σκληροί και ατρόμητοι. Ίσως να έχουν μια απολογητική στάση προς εσάς πράγμα που οι περισσότερες πέσουν στην παγίδα να ανταποκριθούν στις επιθυμίες τους. Σας έχει σχεδόν πείσει πως έχει αλλάξει και δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με πριν… Εμείς γενικότερα πιστεύουμε σε δεύτερες ευκαιρίες, αλλά αν είναι η τρίτη ή η τέταρτη που είστε έτοιμες να του παραχωρήσετε τότε ξεχάστε το. Χάνεται τον χρόνο σας.

Μήπως είστε απλά απελπισμένες;

Δεν είναι τραγικό να παραδεχτείτε πως απλά θέλετε την σημασία κάποιου ή θέλετε να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο αγκαλιά με τον αγαπημένο σας αντικρίζοντας το ηλιοβασίλεμά. Οκ.. Όλα αυτά είναι πολύ ρομαντικά και όλες θέλουν να το ζήσουν, αλλά γιατί να χαραμίσετε αυτές τις στιγμές από τον χρόνο σας με άτομα που απλά είναι διαθέσιμα. Αναλογιστείτε την κατάσταση σας και σκεφτείτε πως αν δεν βρισκόσασταν σε καραντίνα το πιο πιθανό ο πρώην σας να μην περνούσε ποτέ από το μυαλό σας.

Καινούργια αρχή

Με το νέο έτος βάλτε νέους στόχους για την ζωή σας και κάντε μια καινούργια αρχή.

Λοιπόν, πως θα κατορθώσετε να κάνετε αυτή την νέα αρχή με έναν παλιό σας σύντροφό;

Συλλογιστείτε για λίγο και σκεφτείτε λογικά. Μην αφήσετε την απελπισία σας να σας καταβάλλει και να σας οδηγήσει σε πράξεις που το πιο πιθανό να μετανιώσετε στο σύντομο μέλλον!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!