Το hardballing είναι ένας νέος ορισμός που δημιούργησε η Logan Ury και μας καθοδηγεί στο να είμαστε ξεκάθαροι με αυτά που θέλουμε από μία σχέση, είτε πρόκειται για κάτι σοβαρό είτε για κάτι πολύ χαλαρό.

«Δεν είναι κακό να ξέρεις τι θες και να το επικοινωνείς νωρίς στη σχέση. Έτσι μαθαίνεις και τα θέλω του άλλου και απλώς ελπίζεις να συμβαδίζουν. Η αλήθεια είναι πάντα προτιμότερη από το να υποθέτεις και να περιμένεις».

Αυτή η τάση έγινε πολύ μεγαλύτερη μετά την πανδημία, γιατί οι άνθρωποι αντιλήφθηκαν ότι η ζωή είναι μικρή για να μην εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και να μην έχουμε αυτό που επιθυμούμε. Η Gen Z κρατά σίγουρα διαφορετική στάση από τις προηγούμενες γενιές και επιλέγει να μην χάνει τον χρόνο της σε σχέσεις που δεν προσφέρουν κάτι.

Καταρχάς, να διευκρινίσουμε ότι δεν μπορεί να είναι το ίδιο για όλους. Υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να το ξεκαθαρίζουν από το πρώτο ραντεβού και εκείνοι που χρειάζονται λίγο χρόνο, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς θέλουν από τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!