Υπάρχει μία στάση στο σεξ που είναι σχετικά άγνωστη και την ψάχνουν όλοι στο ίντερνετ αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με το Google Trends, η στάση με τις περισσότερες αναζητήσεις αυτήν τη στιγμή, είναι το πρέτζελ. Στην έχουμε ήδη εξηγήσει εδώ, αλλά η επανάληψη δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν.

Πώς κάνεις το πρέτζελ το σωστό;

Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, αλλά η πιο κλασική είναι η εξής. Εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα και ο παρτενέρ σου έρχεται από πάνω, με εσένα να τυλίγεις τα πόδια γύρω από τη μέση του, ώστε να μοιάζει με pretzel. Μία άλλη ενδιαφέρουσα παραλλαγή είναι με εσένα ξαπλωμένη αλλά ελαφρώς στο πλάι. Ο παρτενέρ κρατά όρθιο το πόδι σου και διεισδύει.

Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις;

Είναι μία εξαιρετική στάση αν σου αρέσει το ιεραποστολικό, αλλά θέλεις κάπως να το εξελίξεις. Σε φέρνει και πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, καθώς μπορείτε να κοιτιέστε στα μάτια όλη την ώρα. Άσε που και η διείσδυση είναι πιο έντονη, και μπορείς να προσαρμόσεις τα πόδια σου για να έχεις τον έλεγχό της.

Σε ποιες περιπτώσεις να το αποφύγεις;

Το πρέτζελ καλό είναι να μη γίνεται, όταν πονάς στη μέση ή τα πόδια σου, ή/και δεν σου αρέσει η βαθιά διείσδυση. Σε κάθε περίπτωση, δοκίμασέ το – κι αν δεν σου αρέσει, το επικοινωνείς, αλλάζετε και συνεχίζετε να περνάτε τέλεια.