Μήπως η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει επηρεάσει και τη διάθεσή σας για σεξ;  Αν ναι τότε σίγουρα τα παρακάτω tips θα σου χρησιμεύσουν για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου!

Παιχνίδι

Στη διάρκεια μιας κοινής ζωής τα ζευγάρια θα κάνουν πολλές φορές έρωτα μόνο για την απόλαυση! Μετάτρεψε το σεξ σε παιχνίδι για ενήλικες και διασκέδασέ το. Δε χρειάζεται να μοιάζει πάντα με αποπλάνηση βγαλμένη από σαπουνόπερα. Γελάστε, γαργαλήστε, παίξτε παιχνίδια, πειράξτε και απολαύστε.

Ευχαρίστηση

Η σωματική επαφή έχει να κάνει με την ευχαρίστηση, όχι απαραίτητα με τον οργασμό. Συγκεντρώσου στο να την προσφέρεις και να τη λαμβάνεις αντί να στοχεύεις πάντα στην κορύφωση.

Φροντίδα

Έχουμε περισσότερη διάθεση για σεξ όταν νιώθουμε καλά και είμαστε σε ερωτική διάθεση. Το να κάνεις έρωτα χρειάζεται χρόνο, συγκέντρωση και προσπάθεια, οπότε προετοιμάσου σωματικά και ψυχικά, εξασφαλίζοντας ένα μικρό διάλειμμα μόνο για σένα. Διώξε το άγχος, ασκήσου, κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις σέξι και αισθησιακή (φόρα όμορφα εσώρουχα, δώσε σημασία στη ρουτίνα ομορφιάς σου, πήγαινε για μασάζ, πάρε ένα νέο άρωμα). Επένδυσε στον εαυτό σου και η ερωτική σου ζωή θα σε ξεπληρώσει γι’ αυτό.

Συντροφικότητα

Σε έρευνα έχει διαπιστωθεί πως το καλό σεξ σχετίζεται με το πόσο κοντά νιώθεις με το σύντροφό σου. Καθώς το σεξ είναι μια δραστηριότητα για δύο, βεβαιώσου ότι περνάς καλά και μοιράζεσαι πράγματα μ’ εκείνον και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Όσο πιο έντονη είναι η αίσθηση του «ζευγαριού» τόσο πιο ικανοποιητικό σωματικά και συναισθηματικά θα είναι το σεξ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!