Ο Ryan Reynols και η Blake Lively είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Ο  Ryan Reynols στο παρελθόν είχε μοιραστεί μια πολύ προσωπική στιγμή του ζευγαριού, λέγοντας πως δεν πίστευε ποτέ, ότι ένα one night stand στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου θα οδηγούσε σε αυτή την αγαπημένη οικογένεια.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο ETonight, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, Red Notice, αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του:

«Δεν παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά ο ένας τον άλλο. Είμαστε και φίλοι, όμως. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι αν σου αρέσει ο άλλος. Το να ερωτεύεσαι είναι υπέροχο, αλλά, αλήθεια, αρέσει ο ένας τον άλλον; Στη δική μας περίπτωση, πάντα άρεσε ο ένας τον άλλον. Μεγαλώνουμε μαζί. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Λοιπόν, ναι, είμαι τυχερός που έχω μια φίλη σε όλο αυτό».

Μάλιστα όπως είπε ο Ryan Reynols, πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά του για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του:

«Για μένα, αυτό που έχει σημασία είναι πραγματικά να περνάω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου πριν γίνουν έφηβες και με μισήσουν» πρόσθεσε με το αφοπλιστικό του χιούμορ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!