Σε μερικές γυναίκες ίσως κακοφανούν αυτά που θα διαβάσουν… αλλά είναι αλήθεια. Οι άντρες βαθμολογούν τις γυναικείες επιδόσεις στο σεξ και όχι μόνο… Περνάει μια κοπέλα από μπροστά τους κι τα νούμερα να πέφτουν βροχή γύρω τους… 

Οι άντρες λοιπόν βαθμολογούν και «κουτσομπολεύουν» τις σεξουαλικές επιδόσεις των γυναικών με κολλητούς και φίλους σε μια έξοδο για καφεδάκι…

Αυτή που προσπαθεί υπερβολικά – Σαν να λέμε η Καταστροφή!

Κατά βάθος, πολύ βάθος όμως, έχει τις δυνατότητες να γίνει καλή επειδή το θέλει τόσο πολύ! Η θέληση όμως αυτή καταστρέφει τα πάντα. Η υπερβολική της προσπάθεια την κάνει εντελώς ασυγχρόνιστη, άκυρη στις κινήσεις της και γενικά κάνει φοβερή δουλειά στο να σου αποσπά την προσοχή στα πάντα εκτός από το σεξ. Είναι η φάση που από μέσα σου λες «Θέε μου, τι κάνει;» ενώ κατέχει τα υψηλότερα ποσοστά σε ατυχήματα, τραυματισμούς και σπασμένα προφυλακτικά.

Οι κοπέλες αυτής της κατηγορίας είναι οι πλέον άπειρες και για κάποιο λόγο έχουν πιστέψει ότι οι άντρες δεν πονούν καθόλου σε κάποια …ιδιαίτερα σημεία. Πέρα από άπειρες όμως υπάρχουν και αυτές που απλώς είναι μεθυσμένες. Να ένας καλός λόγος να μην «εκμεταλλευτείς» μία μεθυσμένη γυναίκα.

Αυτή που …φοβάται – Σαν να λέμε η Παρθένα!

Μερικές κοπέλες απλά δεν σκέφτονται. Επειδή κάποιοι άντρες έχουν βίτσια με τις παρθένες νομίζουν ότι το να κάνουν μία τέτοια θα ανάψει περισσότερο τον σύντροφό τους. Όταν καταλήγεις στο κρεβάτι με μία κοπέλα αυτής της κατηγορίας είναι σίγουρο ότι θα σε κοιτάξει με το πιο αθώο βλέμμα σαν να μην έχει ιδέα τι θα ακολουθήσει.

Και όταν αυτό ακολουθήσει θα συνεχίσει να το παίζει και να σε σπρώχνει από δίπλα της. Θα παίρνει συνεχώς τις πιο αμήχανες πόζες και αν το παρακάνει θα σε φτάσει στα όρια σου και δεν θα σε ξαναδεί ποτέ.


Αυτή που δεν «κάνει» τίποτα – Σαν να λέμε η Ντίβα!

Η κοπέλα δεν ξέρει, δε θέλει ή δεν της αρέσει να κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Θα μετατρέψει το σεξ ανιαρό για τον άντρα … Ακόμα και έτσι όμως, αρκετοί άντρες θα επιλέξουν μία τέτοια γυναίκα. Κατά βάση είναι όμορφη, κάνει τη διαφορά και ενδείκνυται να την …κυκλοφορήσεις, αλλά μόνο μέχρι εκεί, τίποτα άλλο!

Αυτή που «τρώγεται» – Σαν να λέμε η κοπέλα Σου

Είναι η καλή και αθώα – όσο πρέπει – κοπέλα η οποία μπορεί να μην έχει κάνει σεξ με πάρα πολλούς άντρες αλλά έχει κάνει μία ή δύο μακροχρόνιες σχέσεις και ξέρει πώς να σε ικανοποιήσει πραγματικά. Τουλάχιστον αν είστε ζευγάρι…

Είναι σίγουρα πιο καυτή από την #3 και υπόσχεται βραδιές που θα σε κάνουν να νιώσεις πραγματικά ολοκληρωμένος. Όλες οι γυναίκες μπορούν να ενταχθούν σε αυτή την κατηγορία. Αρκεί να αφήσουν πίσω τους τα ταμπού και να βρουν κάποιον να ερωτευτούν πραγματικά.


Η έμπειρη – Σαν να λέμε η Πορνοστάρ!

Είναι η δασκάλα στο κρεβάτι και θα το καταλάβεις για τα καλά από τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα βρεθείτε μαζί. Δεν ξέρω τι ευθύνεται για αυτό; Οι ροζ ταινίες που έχει παρακολουθήσει; Οι πρώην της; Το ταλέντο της; Ότι και να είναι, αν το βρεις δε θέλεις να το χάσεις. Γεννήθηκε για να κάνει σεξ και το ξέρει πολύ καλά!

Μην προσπαθήσεις να της το παίξεις αδιάφορος. Θα το καταλάβει και θα σε αφήσει σύξυλο με τις ικανότητές της. 

Πηγή:y-olo.gr