Το ghosting είναι ένα φαινόμενο της εποχής μας. Παρατηρείται όταν κάποιος διακόπτει απότομα οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας σε μια σχέση φιλική, επαγγελματική ή ρομαντική. Οι μελέτες δείχνουν ότι το 25% των ανθρώπων θα βιώσει μια εμπειρία ghosting στη ζωή του.

Πρόκειται για μια συμπεριφορά που πονά πολύ, κυρίως επειδή δεν δόθηκε καμία εξήγηση. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να το ξεπεράσεις. Το βασικό είναι να έχεις την ψυχραιμία σου.

Όσο και να νευριάσεις, να θυμώσεις ή να στεναχωρηθείς δε θα σε βοηθήσει καθόλου να το μοιραστείς με τον άνθρωπο που σου φέρθηκε έτσι.

Ειδικά αν θέλεις να σου στείλει αυτός κάποια στιγμή, καλύτερα να μην επικοινωνήσεις καθόλου. Κυρίως όμως, είναι το καλύτερο για εσένα, για να μην ξύνεις την πληγή σου και απαγοητεύεσαι συνέχεια, βλέποντας τον άλλον να σε αγνοεί.

Αν ο άνθρωπος αυτός έχει λόγο που εξαφανίστηκε και συνειδητοποιήσει την απουσία σου, τότε θα κάνει μια κίνηση να σε προσεγγίσει. Αν πάλι δε θέλει κάτι από εσένα, τότε δε θα ασχοληθεί ξανά και αυτό είναι και το καλύτερο, γιατί σε καμιά κοπέλα δεν αξίζει ένας άντρας που φέρεται έτσι.

Σίγουρα ο έρωτας απαιτεί και την έκθεση σου στον άλλον, όμως να θυμάσαι να το κάνεις εκεί που πραγματικά αξίζει και όχι στον καθένα.

Αν από την άλλη, είχατε αναπτύξει μια άλφα σχέση, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να στείλεις ένα μήνυμα και να πεις ότι αυτού του είδους η σχέση δεν είναι κάτι που σε εκφράζει και ότι θα είναι καλύτερα να τελειώσει εδώ, μιας και έχετε να επικοινωνήσετε μέρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!