Το σεξ σε κάθε δεκαετία αλλάζει όχι μόνο ως προς τη συχνότητα αλλά και την ώρα της ημέρας που επιλέγουμε.

Πως διαμορφώνεται όμως η ιδανική και ενδεδειγμένη ώρα για σεξ, ανά ηλικιακό group;

Πάμε να δούμε:

Δεκαετία 20-30

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για αυτές τις ηλικίες η καλύτερη ώρα για σεξ είναι στις 3 το μεσημέρι, καθώς εκεί διαπιστώνεται η κορύφωση της σεξουαλικής τους ενέργειας.

Δεκαετία 30-40

Μιας και σε αυτές τις ηλικίες οι άνθρωποι τείνουν να ξυπνούν πιο νωρίς, φαίνεται ότι το πρωινό σεξ είναι η καλύτερη επιλογή, οπότε κάπου στις 08:20 είναι η καλύτερη ώρα καθώς το φως του ήλιου ενεργοποιεί τότε την τεστοστερόνη και στα δυο φύλα.

Δεκαετία 40-50

Αφού όσο μεγαλώνει κάποιος ξυπνάει και νωρίτερα, προφανώς και θα θέλει να κοιμηθεί πάλι νωρίτερα. Για αυτές τις ηλικίες λοιπόν, το σεξ είναι καλύτερο στις 22:00-22:30, λίγο πριν πέσουν για ύπνο.

Δεκαετία 50-60

Όσο πιο νωρίς πέφτει κάποιος για ύπνο, τόσο πιο νωρίς μεταφέρεται και  η ώρα του σεξ, επομένως για τους πενηντάρηδες η ιδανική ώρα για σεξ είναι στις 10 το βράδυ.

Δεκαετία 60-70

Σε αυτές τις ηλικίες, το σεξ δεν πρέπει να γίνεται μετά τις 20:00, γιατί πρέπει τα άτομα  να πέφτουν νωρίς για ύπνο. Ο οργασμός κάνει το σώμα να εκκρίνει οξυτοκίνη, μιας ορμόνη που «ξυπνάει», επομένως φέρνει και υπερένταση. Για αυτό καλύτερα η πράξη να γίνεται νωρίς.

Δεκαετία 70-80

Ισχύει περίπου ότι και στην προηγούμενη κατηγορία των 60-70, επομένως η κατάλληλη ώρα είναι στις 20:00.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!