Έρευνες έχουν δείξει ότι το 90% των γυναικών και το 96% των αντρών έχουν καθημερινές φαντασιώσεις γύρω από το σεξ, οι οποίες για τη μεγάλη πλειοψηφία και των δύο φύλων παραμένουν μία ζωή αυτό που ακριβώς είναι: φαντασιώσεις.

«Η ονειροπόληση γύρω από το σεξ είναι απολύτως φυσιολογική και το να ενεργείς βάσει μιας φαντασίωσης, μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τη σχέση σου» αναφέρει η Tracey Cox, μιλώντας στη βρετανική Daily Mail.

Μεταξύ άλλων, τα άτομα που φαντασιώνονται σεξουαλικές πράξεις, βιώνουν λιγότερο στρες και έχουν καλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ποιες είναι λοιπόν οι πιο δημοφιλείς σεξουαλικές φαντασιώσεις σε άνδρες και γυναίκες;

Σεξ με τρίτο πρόσωπο
«Εκτιμάται ότι το 80% των ανθρώπων που βρίσκονται σε μονογαμική, μακροχρόνια σχέση φαντασιώνονται συχνά κάποιο άλλο άτομο όταν κάνουν σεξ, ή ονειρεύονται τη στιγμή που θα ενδώσουν σε μια κρυφή σεξουαλική επαφή». Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, η φαντασίωση από την πραγματικότητα δεν έχει και πολύ απόσταση.

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Στα πιο κλασσικά και συνηθισμένα είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο. Είτε αυτό είναι θάλασσα, δημόσια τουαλέτα, ακόμη και κάποιο σκοτεινό στενό. Στο μυαλό των περισσότερων, το public sex είναι περιπετειώδες, γεννά το πάθος και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Είναι όμως και αρκετά επικίνδυνο.

Πλατωνικό, ρομαντικό σεξ
Κι’ όμως, το ωμό αλλά ταυτόχρονα γεμάτο με συναίσθημα σεξ είναι και αυτό στις φαντασιώσεις που μονοπωλούν. Άντρες και γυναίκες ονειρεύονται τη στιγμή που θα κάνουν παθιασμένο σεξ, πλημμυρισμένοι από συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και έρωτα.

BDSM σεξ
Ερωτικά παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής, όπου το σεξ είναι σκληρό, ζωώδες και παθιασμένο με έναν επιθετικό τρόπο, είναι στις τοπ φαντασιώσεις.

Ομαδικό σεξ

Θυμάσαι εκείνη τη σκηνή από το «Gossip Girl» όπου o Νταν Χάμφρι κάνει σεξ με την Ολίβια που είναι η νέα του σύντροφος, και με την Βανέσα, η οποία είναι στενή του φίλη; Έχει διαπιστωθεί πως το ομαδικό σεξ είναι μια από τις συχνότερες φαντασιώσεις κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό, ενώ σε γυναίκες αρέσουν περισσότερο το ενδεχόμενο οργίου με άτομα του ίδιου φύλου ή ακόμη και celebrities.