Όλοι οι άνθρωποι μετά από έναν χωρισμό, χρειάζονται ένα μικρό διάλειμμα από οποιαδήποτε σχέση, για να μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν μέσα τους και στην πορεία να αποκτήσουν έναν νέο σύντροφο.

Το να ξεκινήσεις μια σχέση αμέσως μετά τον χωρισμό δεν είναι η πιο σοφή κίνηση γιατί σίγουρα θα μπεις στη διαδικασία της σύγκρισης.

Πώς θα καταλάβεις όμως αν είσαι έτοιμη για σχέση;

  • Σκέφτεσαι ακόμα έντονα τον πρώην σου; Το ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει ισχύει αλλά και πάλι καλό είναι να έχεις λύσει κάποια θέματα μέσα σου πριν αρχίσεις μια νέα σχέση.
  • Έχεις ξεχάσει να μπεις και να τσεκάρεις το προφίλ του πρώην σου στα social media. Αυτό είναι σίγουρα ένα καλό δείγμα πως έχεις προχωρήσει παρακάτω και δεν ενδιαφέρεσαι πλέον για το τι κάνει η προηγούμενη σχέση σου.
  • Έχεις όρεξη να βγεις με τις φίλες σου και δεν κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι με έναν κουβά παγωτού. Το να βαφτείς, να ετοιμαστείς και να έχεις όρεξη για βραδινή έξοδο είναι πολύ καλό σημάδι ότι είσαι έτοιμη να γνωρίσεις κόσμο.
  • Νιώθεις ωραία όταν σε φλερτάρουν. Συνήθως οι γυναίκες, όταν είναι ακόμα ερωτευμένες, δεν μπορούν να δεχτούν το φλερτ από άλλους άντρες γιατί υποσυνείδητα δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους πρώην τους.
  •  

Κάντε like ση σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!