Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιόμαστε ποιος άντρας τελικά είναι αυτός που μας ταιριάζει! Η απορία μας γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν αρχίζουμε να διαπιστώνουμε πώς ενώ αρχικά φαίνονται όλα άψογα τελικά οι επιλογές μας δεν φαίνεται να είναι και τόσο σωστές.

Κανένα πρόβλημα!

Ένας τύπος έδωσε τη λύση στο Reddit, λέγοντας πως υπάρχει τρόπος  να καταλάβει αν έχει βρει την κατάλληλη.

«Αυτή τη συμβουλή μου την έδωσε ο μπαμπάς μου: αν θέλεις να καταλάβεις αν μια κοπέλα είναι κατάλληλη για σένα, σχεδιάστε ένα μεγάλο ταξίδι μαζί.

Τα ταξίδια είναι καλός τρόπος να δεις πώς μοιάζει η ζωή μαζί της. Θα μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο, θα κανονίζετε τα απαραίτητα και θα μάθεις πώς να διαπραγματεύεσαι και να συζητάς μαζί της όταν κανονίζετε τι θα κάνετε και πού θα πάτε. Θα δεις όλες τις κακές της συνήθειες.

Είναι καπάτσα; Ξέρει πώς να προστατεύσει τον εαυτό της σε μια ξένη χώρα; Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, έχει εναλλακτικό σχέδιο για το πού να πάει και τι να κάνει;

Πώς θα λύσετε τα προβλήματά σας μαζί; Τι θα κάνετε αν εσύ θέλεις να μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κι εκείνη προτιμά ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο; Είναι προετοιμασμένη να εξερευνήσει μαζί σου το άγνωστο; Όλα αυτά είναι καλά στοιχεία για μια σύντροφο», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!