Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος και πολλές φορές ακόμα και αν έχει περάσει καιρός συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε τον πρώην μας και αναρωτιόμαστε αν κάνει και εκείνος το ίδιο.

Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν κάποια σημάδια με τα οποία μπορείς να καταλάβεις ότι δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα.

Ποια είναι αυτά:

1. Προχώρησε πολύ γρήγορα στην επόμενη

Υπάρχει ενδεχόμενο να το κάνει για να ζηλέψεις και να τον θέλεις πάλι πίσω. Δε θέλει να φανεί ευάλωτος, αλλά να σου δείξει ότι… «περνάει ακόμα η μπογιά του» και ότι δεν επηρεάστηκε από τον χωρισμό σας. 

2. Έχει ξεσπάσματα θυμού 

Μετά από έναν χωρισμό, είναι φυσιολογικό η μία ή και οι δύο πλευρές να αισθάνονται θυμό και αγανάκτηση, ειδικά αν ο χωρισμός δεν ήταν φιλικός. Το να είναι υπερβολικά επικριτικός ή να σε υποτιμά και να γελοιοποιεί τους νέους άντρες με τους οποίους βγαίνεις ή φλερτάρεις, είναι μερικές ακόμη συμπειρφορές που υποδηλώλουν ανταγωνιστικότητα και πικρία.

3. Εμπλέκεται στην ερωτική ζωή σου

Αν ο πρώην σου ενδιαφέρεται να μαθαίνει με ποιους βγαίνεις ή αν χρησιμοποιείς dating apps, αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι δε σε έχει ξεπεράσει. Ομοίως, αν σου δώσει περιττές πληροφορίες για την ερωτική του ζωή χωρίς καν να του το ζητήσεις, σημαίνει πως θέλει να σου αποδείξει ότι είναι καλά και ότι έχει προχωρήσει. 

4. Θέλει να μείνετε φίλοι 

Εάν δεν μπορείς να έχεις πια ερωτική σχέση με κάποιον, το ενδεχόμενο μιας φιλίας μπορεί να αποτελεί μια καλή επιλογή για να συνεχίσετε να βρίσκεστε και να κρατάτε επαφές. Ωστόσο, η φιλία δεν είναι μια ρεαλιστική επιλογή για τα περισσότερα χωρισμένα ζευγάρια, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξαναμιλήσετε ποτέ. 

5. Ζητά να του επιστρέψεις πράγματα που δε χρειάζεται 

Αν σου ζητάει πράγματα που ξέρεις ότι δε χρειάζεται πραγματικά, όπως γράμματα που σου έγραψε ή παλιές φωτογραφίες, μπορεί απλώς να ψάχνει αφορμές για να σε δει. Αν ο πρώην σου δεν ήθελε όντως καμία επαφή μαζί σου, δε θα προσπαθούσε να πάρει πίσω αντικείμενα τα οποία του είναι εντελώς άχρηστα.