Το αρχικό στάδιο της σχέσης είναι γεμάτο ενθουσιασμό και ρομαντισμό – μαθαίνετε νέα πράγματα για τον σύντροφό σας, θα ξέρετε πώς αισθάνεστε.

Μπορεί να είστε έτοιμοι να φωνάξετε αυτή τη μαγική φράση… Αλλά μπορεί να είστε απρόθυμοι να κάνετε αυτή τη δήλωση στην πρώτη θέση, φοβούμενοι ότι δεν θα υπάρξει απάντηση.

Οι άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη με διαφορετικούς τρόπους, αλλά υπάρχουν μερικά βασικά σημάδια ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας, ακόμα κι αν δεν σας το πει.

Πώς η γλώσσα του σώματος “προδίδει” την αγάπη

Τα σώματά μας συχνά αποκαλύπτουν τα βαθύτερα συναισθήματά μας, παρά τις προσπάθειές μας να τα κρύψουμε.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Το υποσυνείδητό σας τείνει να αντιλαμβάνεται πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζετε συνειδητά.

Το αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου ή όχι εξαρτάται από το πώς σε κάνει να νιώθεις καιπώς συμπεριφέρεται όταν είναι κοντά σου.

Εδώ είναι μερικά σημάδια που “μαρτυρούν” ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθάνεται το ίδιο για εσάς:

Άγγιγμα

Παρατηρήστε τη χρήση της αφής. Σας αγγίζει ή αγγίζει το χέρι σας όταν μιλάτε;

Εάν ο σύντροφός σας λαχταρά τη φυσική σας επαφή, αυτό είναι ένα άλλο σημάδι ότι μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Προσοχή

Εάν εστιάζει μόνο σε εσάς, κρέμεται από όλα τα λόγια σας και δεν αποσπάται υπερβολικά από άλλα ερεθίσματα, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας και πληρώνετε την αμέριστη προσοχή του.

Οπτική επαφή

Μια ματιά έχει τη δύναμη να δημιουργήσει μια πολύ έντονη φυσική σύνδεση.

Εάν ο σύντροφός σας κοιτάζει στα μάτια, τότε αυτό θα πει πολλά για τις επιθυμίες του. Μπόνους πόντους αν δεν μπορεί να χαμογελάσει όταν είναι κοντά σας.