Σε κανέναν δεν αρέσει να του ακυρώνουν το ραντεβού, πόσο μάλλον τελευταία στιγμή. Ωστόσο είναι φυσιολογικό να αλλάζουν τα σχέδιά μας κάποιες φορές. Ίσως χρειαστεί να κάνεις υπερωρία στη δουλειά ή να ακυρώσεις το ταξίδι που είχες κανονίσει. 

Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να ακυρώσεις ένα ραντεβού που είχες κανονίσει χωρίς να φανείς αγενής;

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να το πεις;

Καλό θα ήταν να τoν ενημερώσεις όσο πιο έγκαιρα γίνεται για να μην νιώσει πως τον κοροϊδεύεις. Δείξε με τον τρόπο σου πως θα προτιμούσες να είσαι μαζί του αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις τελευταίας στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβει το ενδιαφέρον σου.

Τηλεφώνησε του

Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι μέσω τηλεφώνου. Μην στείλεις μήνυμα και μην χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο μέσο όπως για παράδειγμα τα social media. Από το τηλέφωνο θα καταλάβεις και την αντίδραση του και είναι και πιο σωστό.

Πες την αλήθεια

Μην χρησιμοποιήσεις ψέματα γιατί μπορεί κάποια στιγμή να ξεχάσεις τι είπες. Μην επινοείς σενάρια και δικαιολογίες αλλά πες την αλήθεια. Θα είναι η καλύτερη λύση και θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου.

Κλείσε ραντεβού για άλλη μέρα

Την ίδια στιγμή που θα πάρεις τηλέφωνο για να ακυρώσεις το ραντεβού, να έχεις έτοιμη μια άλλη πιθανή ημερομηνία για να του προτείνεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!