Βρίσκεστε σε μια παρέα και υπάρχει κάπου εκεί, κάποιος που σας αρέσει τι να κάνετε για να σας προσέξει;

1. Ξεκινήστε με ερωτήσεις για εκείνον.

Όλοι οι άνθρωποι,( αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν τώρα οι άντρες), τρελαίνονται να είναι το κέντρο μιας συζήτησης. Να μιλάνε για τον εαυτό τους. Δώστε λοιπόν σ΄έναν άντρα που μόλις γνωρίσατε, αυτό που θέλει. Ρωτήστε τον για εκείνον, για τα ενδιαφέροντά του, τη δουλειά του, αυτά που  του αρέσουν. Και να ξέρετε πως αν ήδη  του αρέσετε κι εσείς, θα κάνει το ίδιο και θα ξεκινήσει κι εκείνος να σας ρωτάει για να μάθει περισσότερα για εσάς.

2. Να έχετε αυτοπεποίθηση

 Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση σίγουρα τραβάει την προσοχή κάθε άντρα που είναι κοντά της. Πάψτε ν΄ ανησυχείτε για το αν είστε αρκετά ενδιαφέρουσα, αρκετά όμορφη, αν είναι ωραία τα μαλλιά σας. Μην κρύβεστε μέσα στο πλήθος, πίσω από τις φίλες σας. Έτσι δεν πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή κανενός άντρα.

3. Να είστε  ευχάριστη

Μην ξεκινήσετε ν΄αναλύετε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά ασχοληθείτε με αυτά που δεν δημιουργούν διάσταση απόψεων, θέματα που μπορείτε να χειριστείτε, να γελάσετε, να κάνετε πλάκα, να δείξετε πως έχετε αίσθηση του χιούμορ. Γενικά, να είστε ευχάριστη, χωρίς να έχετε άγχος να καλύψετε τις σιωπές και να λέτε σαχλαμάρες.

4. Προσέχετε τον τόνο της φωνής σας

Ο τόνος  της φωνής, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ειδικά στις πρώτες συναντήσεις με έναν άντρα. Να ελέγχετε τη φωνή σας, να μην είστε απότομη, να μη φωνάζετε αλλά ούτε και να ψιθυρίζετε. Ακόμη και εκείνο το σέξυ ψιθυριτό, καλύτερα να το αφήσετε γι… αργότερα, όταν πια θα τον έχετε γνωρίσει καλύτερα.

5. Να είστε σύντομη

Οι άντρες δεν αντέχουν τις γυναίκες που μιλάνε ατελείωτα, που λένε ιστορίες με τρομερές λεπτομέρειες και πολλά λόγια. Όχι να  είστε κοφτή, αλλά να ξέρετε τι λέτε, που θέλετε να πάτε την κουβέντα και να βάζετε τελεία.

6. Να έχετε διάθεση για φλερτ

Αφού σας αρέσει, δείξτε το, τι θα πάθετε; Παίξτε με τα μαλλιά σας, κουνήστε το πόδι σας, αγγίξτε τον για δυο δευτερόλεπτα στο μπράτσο, αποτραβηχτείτε. Καταλαβαίνετε το παιχνίδι, το θέμα είναι να είστε χαλαρή κι άνετη για να το κερδίσετε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!