Η Corrin Voeller, η οποία  είναι σύμβουλος γάμου, ομιλήτρια και θεραπεύτρια από τη Μινεσότα μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok αποκάλυψε το πιο συχνό παράπονο που ακούει από πελάτες για τους συζύγους τους, ενώ εισήγαγε τις έννοιες της «ενεργητικής» και της «παθητικής ευθύνης».

«Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία πράγματα που ακούω από τις γυναίκες ως παράπονο,  λέγοντας ότι οι σύζυγοί τους περιμένουν να τους πουν τι πρέπει να γίνει», μοιράστηκε η Voeller σε ένα viral βίντεο του TikTok.

«Ενεργή ευθύνη θα ήταν να κοιτάτε γύρω από το σπίτι για πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε και να αναλάβετε την ευθύνη για τα πράγματα που πρέπει να συμβούν μέσα στο σπίτι. Η παθητική ευθύνη είναι η συμπεριφορά που θεωρητικά θα μπορούσατε να συνεισφέρετε στο σπίτι, αλλά περιμένετε πάντα κάποιος να σας πει τι πρέπει να γίνει», εξήγησε.

Η Voeller προκαλεί τους θεατές της να αναρωτηθούν ποιος όρος θα περιέγραφε καλύτερα τη δική τους συμπεριφορά.

Αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες είναι κάποιος «που είναι ενεργά υπεύθυνος για το σπίτι και για τα παιδιά και δεν περιμένει τη γυναίκα τους να τους πει τι να κάνουν», είπε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!