Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση αναμφίβολα είναι μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε. Ειδικά όταν βρίσκετε κάποιον που είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί σας τις ιδιοτροπίες του και να κάνετε μαζί ότι κάνουν τα υγιή ζευγάρια. Αν και οι διαφωνίες και οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες, στο τέλος της ημέρας το γεγονός ότι απλά και μόνο βρίσκεστε με αυτό τον άνθρωπο σας κάνει να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι και γεμάτοι ζωή.

Υπάρχουν 6 πράγματα που έαν κάνετε μαζί σαν ζευγάρι θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Ποια είναι αυτά;

1) Ανανεώστε το χώρο σας αλλάζοντας τη διακόσμηση.

Αποφασίστε ένα απόγευμα Κυριακής να ασχοληθείτε με το χώρο όπου συμβιώνετε. Βρείτε λύσεις ώστε να οργανώσετε όλα τα αντικείμενα που παίρνουν περισσότερο χώρο από ό, τι χρειάζεται, αλλάξτε θέση στα έπιπλα και βρείτε καινούργιες ιδέες διακόσμησης. Με αυτό τον τρόπο θα αγαπήσετε πιο πολύ το σπίτι σας και θα αντιληφθείτε ότι είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί και από τους δύο και θέλει την ίδια “περιποίηση” όσο και η σχέση σας.

2) Κάντε διαγωνισμό μαγειρικής.

Από το να φτιάξετε σπιτική πίτσα σε δύο παραλλαγές, μέχρι το να μαγειρέψετε για ένα δείπνο στο κρεβάτι βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία, κάντε ένα μικρό διαγωνισμό μαγειρικής μεταξύ σας, έχοντας στο τέλος και το εύσημο ότι δε χρειάστηκε να επισκεφτείτε κάποιο εστιατόριο ή να παραγγείλετε από έξω. Φυσικά, ο νικητής του καλύτερου γεύματος δε θα έχει να κερδίσει κάτι παραπάνω από την απόλαυση όσων μαγειρέψατε και οι δύο!

3) Υιοθετήστε ένα ζώο. 

Μια καλή ευκαιρία για να μοιραστείτε ακόμα έναν σκοπό, προσφέροντας βoήθεια σε ένα πλάσμα που το έχει ανάγκη, είναι να υιοθετήσετε ένα ζωάκι. Τι πιο όμορφο από το να μεγαλώσετε ένα γατάκι ή να πηγαίνετε βόλτα στην πλατεία το κουτάβι σας! Έτσι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά αφού θα μάθετε ο ένας από τον άλλον προσφέροντας αγάπη σε κάποιον τρίτο! Σε εναλλακτική περίπτωση, υπάρχουν αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις και ομάδες στις οποίες μπορείτε εθελοντικά να προσφέρετε το χρόνο και την παρέα σας, πάντα μαζί και σαν ζευγάρι!

4) Βάλτε λίγη μαγεία με.. δημιουργία.

Γράψτε έναν στίχο, ένα ποίημα, ζωγραφίστε έναν τοίχο του σπιτιού σας ή δημιουργήστε ένα κολλάζ με φωτογραφίες σας. Η ενασχόληση με την τέχνη δε χρειάζεται απαραίτητα γνώση κάποιας τεχνικής. Αρκεί μόνο η καλλιτεχνική διαδικασία για να σας δώσει χαρά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πόσο μάλλον αν κατά τη διάρκειά της έχετε και καλή παρέα!

5) Θεματική βραδιά ταινίας.

Διαλέξετε ένα είδος, για παράδειγμα επιστημονική φαντασία ή έναν αγαπημένο σας σκηνοθέτη και δείτε ολόκληρη τη βραδιά ταινίες που σχετίζονται με αυτό. Δε θα χρειαστεί να μετακινηθείτε από το σπίτι σας και είναι ένας τρόπος για να μάθετε περισσότερα πράγματα για ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει, π.χ. γαλλικός κινηματογράφος, σε μια βραδιά σινεφίλ μόνο για δύο!

6) Αυτοσχεδιάστε.

Δε χρειάζεται πάντα να βάζουμε πρόγραμμα. Ακόμα και αν σχεδιάζετε τα ραντεβού σας ή τα ταξίδια σας, αρκεί έστω μια φορά να κάνετε κάτι το απρόβλεπτο: ένα δώρο στον άλλον χωρίς να έχετε απαραίτητα επέτειο ή μια μονοήμερη εκδρομή που θα προγραμματιστεί από το προηγούμενο βράδυ. Έτσι βρίσκεστε σε εγρήγορση και ξεφεύγετε από τους κανόνες, κάτι που δεν είναι πάντα κακό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!