Τα πρώτα σας Χριστούγεννα ως ζευγάρι, είναι ανεπανάληπτα! Θα ανταλλάξετε δώρα με νόημα εσύ και ο αγαπημένος σου, θα χαλαρώσετε με ζεστό κακάο δίπλα στη φωτιά και θα μοιραστείτε παιδικές αναμνήσεις και μακροχρόνιες παραδόσεις.

Αν έχετε λοιπόν σκοπό να περάσετε τα Χριστούγεννά σας με το νέο σας ταίρι, θα πρέπει να ακούσετε μερικές συμβουλές, για να περάσετε όμορφα τις γιορτές σας.

1. Συζητήστε μεταξύ σας σχετικά με το τι να περιμένετε ο ένας από τον άλλον. Για παράδειγμα θα συναντηθείτε με συγγενείς; Θα πάρετε δώρα στην οικογένειά του, θα πάρετε δώρα μεταξύ σας; Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους αλλά και τους καλούς συντρόφους.

2. Φροντίστε να του πάρετε ένα δώρο που θα εκτιμήσει και θα του δείξει ότι τον νοιάζεστε. Μην ξοδέψετε πολλά χρήματα γιατί αυτό μπορεί να μην του αρέσει και να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

3. Μάθε πώς του αρέσει να περνάει τις γιορτές και μοιράσου μαζί του τα δικά σου αγαπημένα έθιμα. Βρείτε επίσης κάποιες κοινές παραδόσεις που θέλετε να μοιράζεστε ή δημιουργήστε νέες.

4. Δώστε συμβουλές αν έχετε σκοπό να γνωρίσει τους γονείς σου. Πες του ακόμα και τι να φορέσει για να μην δημιουργήσει άσχημες εντυπώσεις.