Είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κατηγορούνται ότι πολλές φορές δεν έχουν διάθεση για σεξ, χρησιμοποιώντας τη γνωστή όλους δικαιολογία «Δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο». Ωστόσο και οι άντρες, παρόλο που δεν είναι ευρέως γνωστό, βρίσκουν διάφορες προφάσεις προκειμένου να αποφύγουν το σεξ μερικές φορές. Ας δούμε τις πιο κλασικές.

Είχα δύσκολη μέρα.

Ναι είναι δεκτό για μια στο τόσο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο ερωτικό σας κάλεσμα, αλλά αν κάθε βράδυ χρησιμοποιεί την ίδια δικαιολογία, καταλαβαίνετε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Πιεσμένος από τη δουλειά.

Θα πρέπει να δείξετε κατανόηση. Μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά του και να έχει αρκετό άγχος. Είναι λογικό λοιπόν να μην μπορεί να χαλαρώσει και να μοιραστεί μαζί σας στιγμές πάθους και έντασης. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ της δύσκολης περιόδου στην δουλειά και της συχνότητας που χρησιμοποιεί την δικαιολογία αυτή.

Σήμερα έχω ανάγκη από μια αγκαλιά.

Σε ελεύθερη μετάφραση, «Δεν έχω καμία όρεξη για σεξ». Όποτε, αν από τον “hot εραστή”, σας μεταμορφωθεί ξαφνικά σε «αγκαλίτσας», βρείτε τι φταίει άμεσα.

Είναι πάντως αλήθεια, πως η δύσκολη καθημερινότητα, οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις της ζωής, επηρεάζουν τις ερωτικές συνήθειες του ζευγαριού. Όμως, να θυμάστε πως το σεξ είναι πολύ βασικό στοιχείο στη σχέση σας και ο δικός σας κώδικας επικοινωνίας. Αν η ερωτική σας ζωή αλλάξει, προσπαθήστε να δείτε τι φταίει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!