Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεσαι ένοχη αν δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες και σίγουρα δεν είσαι μια «εξαίρεση». Οι παρακάτω συμβουλές των ειδικών θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο το σεξ, χωρίς άγχος.

  • Συντονίσου με το σώμα σου

Οι γυναίκες κάνουμε τόσο πολλά πράγματα ταυτόχρονα που δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε σε μία μόνη στιγμή, ακόμη και κατά  τη διάρκεια του σεξ. Τίποτα δε σκοτώνει πιο γρήγορα έναν οργασμό από τη σκέψη μιας σημαντικής συνάντησης στη δουλειά ή μιας διαφωνίας.

Για να παραμείνεις συγκεντρωμένη κατά τη διάρκεια του σεξ, πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα σου όπου νιώθεις ευχαρίστηση, όπως στο λαιμό ή στο στήθος, όταν σε φιλάει και σε χαϊδεύει ο σύντροφός σου. Αυτόματα, αυτό θα ανακατευθύνει το μυαλό σου στη δράση διευκολύνοντας την κορύφωση του ερεθισμού.

  • Ανάπνεε σωστά

Η βαριά ανάσα που σου βγαίνει φυσικά όταν είσαι ερεθισμένη μπορεί να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε οργασμό. Ο λόγος είναι πως η εισπνοή και η εκπνοή μπορεί να επηρεάσει τα συναισθήματά μας, γι’ αυτό και οι βαθιές ανάσες μπορεί να σε ηρεμήσουν όταν έχεις ένταση.

Οι βαθιές ανάσες για μερικά λεπτά όσο πλησιάζεις στον οργασμό μπορεί να ανεβάσουν τους καρδιακούς σου παλμούς και να οξύνουν τις αισθήσεις σου. Ακόμα, κάποιες βαθύτερες ανάσες μπορεί να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να συντονιστείς.

  • Βάλε στο παιχνίδι τις φαντασιώσεις

Αν δυσκολεύεσαι να τελειώσεις, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου ή σκέψου το καλύτερο σεξ που έχεις κάνει ποτέ. Η ανησυχία για το αν θα τελειώσεις καταστέλλει την επιθυμία και μουδιάζει την ανταπόκριση του σώματός σου δυσκολεύοντας τον οργασμό. Η χρήση της φαντασίας έχει αποδειχτεί πως κάνει το δέρμα σου πιο ευαίσθητο βοηθώντας σε να φτάσεις σε έναν εντυπωσιακό οργασμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!