Υπάρχουν αρκετοί απαράβατοι- βασικοί κανόνες για να κρατάς τις ισορροπίες με το σύντροφό σου. Ένας από αυτούς, με στόχο την ομαλή συμβίωση, είναι η καλή σχέση με τα πεθερικά.

Μην ξεχνάς: Ποτέ μην μείνεις κάτω από την ίδια στέγη για παραπάνω από τρεις ημέρες! Θέματα όπως  η εγκυμοσύνη, κάποιο ατύχημα ακόμα και μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να σας κάνει να ξεπεράσετε το όριο των 3 ημερών. ΠΡΟΣΟΧΗ!  Μην ξεφεύγετε!

Γιατί σου το λέμε αυτό; Γιατί μπορεί να συνηθίσουν την παρουσία σου με τον σύζυγό σου και αν γίνει κάτι τέτοιο πολύ φοβόμαστε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα!

Κι αν κάνετε το λάθος να εκφράσετε την επιθυμία να μείνετε χωρίς την πεθερά, αν ήδη συμβαίνει, εκεί είναι το σημείο που θα το πάρει στραβά και ίσως επακολουθήσει ο λεγόμενος “κακός χαμός”. Και όχι τίποτα άλλο, θα βγείς εσύ η κακιά. Πάντα να συζητάς με τον σύντροφό σου για να μπορέσετε να βρίσκετε μια λύση από κοινού.

Κι όταν θα φτάσει η στιγμή των κοινών διακοπών, προφασίσου έλλειψη χώρου και προτίμησε να απομονωθείς με τον σύντροφό σου για να μπορέσετε να απολαύσετε πργματικές ιδιωτικές στιγμές.