Όταν αρχίζεις μία σχέση δεν μπορεί κάποιος να σου υποσχεθεί πως θα κρατήσει για πάντα. Όμως υπάρχουν τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν εσένα και τον σύντροφό σου να πετύχετε να είστε μαζί για μια ζωή. Η ειλικρίνεια, η αληθινή αγάπη, η αφοσίωση, όπως και η εμπιστοσύνη είναι βασικά στοιχεία για κάθε σχέση.

Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε σχέσης.

Από την αρχή κάθε σχέσης σου προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Να είσαι ειλικρινής σε ό,τι κάνεις και σε όσα λες, καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμπιστοσύνη που θα σου δείξει ο αγαπημένος σου, αλλά και στη διάρκεια της σχέσης σας. Ζήτησε το ίδιο και από εκείνον. Ακόμη κι όταν κάτι πηγαίνει στραβά, η ειλικρίνεια μπορεί να “σώσει” την κατάσταση.

Να αγαπάς πολύ τον άνθρωπό σου, αλλά και τον εαυτό σου.

Οι σχέσεις με διάρκεια βασίζονται στον έρωτα, αλλά περισσότερο στην αγάπη. Ο έρωτας και ο ενθουσιασμός ίσως κάποια στιγμή δώσουν τη θέση τους μόνο στην αγάπη, αλλά αν αυτή είναι αληθινή και δυνατή, τότε σίγουρα η σχέση σου θα κρατήσει πολύ. Δείξε στον άνθρωπό σου πόσο τον αγαπάς, αλλά μάθε να αγαπάς και να φροντίζεις και τον εαυτό σου, καθώς, σύμφωνα με το joytv, και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο.

Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι.

Περάστε ώρες μαζί ζωγραφίζοντας, φωτογραφίζοντας ή παίζοντας τένις. Ένα κοινό χόμπι, άθλημα ή ασχολία θα σας δώσει τη δυνατότητα να γεμίσετε παρέα δημιουργικά τον χρόνο σας.

Η δέσμευση είναι σημαντική για κάθε σχέση.

Αντιμετωπίστε μαζί κάθε πρόβλημα και αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλο, ώστε η σχέση σας να έχει διάρκεια.

Άσε τις πράξεις να “μιλήσουν” για ‘σένα.

Μπορεί να λες καθημερινά στον σύντροφό σου πως τον αγαπάς, αλλά ίσως δεν φτάνει μόνο αυτό. Προσπάθησε να του το δείχνεις και με τις πράξεις σου. Με όλα όσα σκέφτεσαι και κάνεις για εκείνον, αλλά και για τη σχέση σας.