Όλα όσα θέλεις να προσέξεις, για να μην είναι και η τελευταία. Μην ξεχνάς πως είσαι φιλοξενούμενη. Και σαν φιλοξενούμενη πρέπει να φέρεσαι. Δεν ανοίγουμε την πόρτα αν χτυπήσει το κουδούνι και δεν σηκώνουμε το τηλέφωνο (εκτός αν στο ζητήσει εκείνος). Γενικώς, δεν παίρνουμε πρωτοβουλίες που, σύμφωνα με το cosmopolitan, μπορεί να τον αγχώσουν. Στην τελική, απόλαυσε το γεγονός ότι είσαι φιλοξενούμενη.

Άφησέ τον να σε ξεναγήσει στο χώρο του:  Είναι ο τρόπος του για να τον γνωρίσεις καλύτερα, οπότε πρόσεξε επίσης τα σχόλια σου για το σπίτι του. Επιπλέον, στους άντρες αρέσει ν’ αφηγούνται ιστορίες όταν καλούν μια κοπέλα χώρο τους, οπότε άνοιξε τα αυτιά σου και άκου. Από την ιστορία για το τατουάζ που έκαναν μαζί με τον κολλητό του μπορείς να μάθεις πολλά για εκείνον.

Μην αφήσεις «σημάδια» πίσω σου.: Tο παλιό πανάρχαιο tip όπου η γυναίκα «ξεχνάει» σκουλαρίκι, μαντήλι στο σπίτι του λεγάμενου, έχει ξεπεραστεί ανεπιστρεπτί. Και δεν απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές. Γι’ αυτό αν «ξεχάσεις» την οδοντόβουρτσα πλάι στη δική του, σ’ ενημερώνουμε πως πιθανότατα μόνο που θα καταφέρεις  είναι να μείνεις χωρίς οδοντόβουρτσα.

Φρόντισε να είσαι χαλαρή. Είσαι εκεί για να περάσετε καλά, όχι για να αγχώνεσαι τι θα γίνει αν ροχαλίσεις στον ύπνο σου. Απόλαυσέ το.