Έχεις βγει άπειρα ραντεβού στην ζωή σου.

Κάθε “πρώτο ραντεβού” με έναν άνδρα που σε ενδιαφέρει όμως, σου δημιουργεί ένα γλυκό άγχος και ένα μικρό τσιμπιματάκι στην καρδιά.

“Θα του αρέσω μόλις με γνωρίσει” αναρωτιέσαι και οι παλμοί σου ανεβαίνουν.

Μην αγχώνεσαι άλλο. Απλά ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να μην κάνεις τα “κλασικά” λάθη που θα σου στερήσουν το δεύτερο ραντεβού.

 

ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΗΣΕΙΣ

Σου αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό ότι πέρασες άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να αποφασίσεις ποιο είναι το κατάλληλο συνολάκι για την περίσταση. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να καθυστερήσεις στο ραντεβού και να τον στήσεις. Θα φανείς το λιγότερο αγενής και θα δώσεις την εντύπωση της ντίβας. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ

Είναι φυσιολογικό να έχετε νευρικότητα και άγχος στο πρώτο σας ραντεβού. Αυτό δεν σημαίνει όμως το θα πιεις όλη την κάβα προκειμένου να το αποβάλεις. Πιες ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσεις, αλλά πρόσεχε να μην μεθύσεις και ξεφύγεις από τα όρια.

 

ΝΤΥΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Έχεις οργώσει τα μαγαζιά εδώ και πολλές μέρες για να επιλέξεις το κατάλληλο συνολάκι, αυτό που πιστεύεις ότι θα του αρέσει, ώστε να μην πάρει λεπτό τα μάτια του από πάνω σου. Στο πρώτο ραντεβού όμως ισχύει το… less is more. Φόρεσε κάτι απλό και όχι υπερβολικό γιατί μια λάθος εμφάνιση μπορεί να περάσει λάθος μηνύματα για την προσωπικότητά σου.

 

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

Είναι λάθος να προσπαθείς να τον εντυπωσιάσεις μιλώντας συνεχώς για τα κατορθώματα σου και τις διακρίσεις σου. Καλό είναι να του δώσεις την ευκαιρία να μιλήσει κι εκείνος για τον εαυτό του για να μη νιώσει ότι παρακολουθεί θεατρικό μονόλογο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να πας στο άλλο άκρο και να αδιαφορείς για όσα σου λέει. Ξεκινήστε την συζήτηση για ένα θέμα που βρίσκετε ενδιαφέρον και μπορείτε να συμμετέχετε και οι δύο.

 

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ  SOCIAL MEDIA

Είναι εντελώς άκομψο ενώ βρίσκεστε στο “Je t’aime”, εσύ να έχεις πέσει με τα μούτρα στο κινητό και να ασχολείσαι με τις ενημερώσεις του twitter ή του facebook. Έχεις όλο τον χρόνο μετά το ραντεβού, να τσεκάρεις με την ησυχία σου τα μηνύματα και τα post των φίλων σου. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ

Σε ένα πρώτο ραντεβού όπου η αμηχανία και των δύο είναι έκδηλη, μπορεί το μάτι σας να παίζει στον κόσμο που βρίσκεται στον χώρο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει εσύ να ρίχνεις κλεφτές ματιές τον κούκλο του διπλανού τραπεζιού και να φέρνεις σε άσχημη θέση τον φίλο σου.

 

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ

Το παρελθόν είναι παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναφέρεις λεπτομέρειες για την προηγούμενη σχέση σου. Αν στο πρώτο ραντεβού αρχίσεις τις αποκαλύψεις για τον “πρώην” δείχνεις αυτόματα ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει και δεν είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση μαζί του.

 

ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ

Το πρώτο ραντεβού λειτουργεί ουσιαστικά σαν scanner για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Μαθαίνεις πως συμπεριφέρεται, τι του αρέσει, τι δεν του αρέσει για συνθέσεις το πάζλ της προσωπικότητάς του. Ωστόσο είναι λάθος να πέφτεις στο κρεβάτι μαζί του από την πρώτη μέρα χωρίς να τον έχεις γνωρίσει καλά και μη γνωρίζοντας τις δικές του προθέσεις. Την επόμενη φορά συγκρατήσου και περίμενε μέχρι το επόμενο ραντεβού.