Όλες οι γυναίκες έχουμε τις ανασφάλειές μας. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει, στο χαρακτήρα ή στην εμφάνισή μας αλλά καθαρά και μόνο στη φύση μας.

Με λίγα λόγια από τη στιγμή που γεννιέται ένα κοριτσάκι, οι μοίρες του δίνουν απλόχερα, εκτός όλων των άλλων, και μία γερή δόση ανασφάλειας.

Κανένας άντρας δεν συμμερίζεται τις δικές σας ανασφάλειες, και ειδικά εκείνες την δύσκολη ώρα της παραλίας, οι οποίες καλώς ή κακώς γιγαντώνονται.

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, από τη σκληρή γυναικεία πλευρά και από την αντρική:

1. Είστε μία γυναίκα με κιλά και “βαριά” πόδια: Πριν βγείτε στην παραλία, το μόνο που βλέπετε πάνω σας είναι ο αντίκτυπος όλων των παρασπονδιών σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Με το που εμφανιστείτε στην παραλία παρακαλάτε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί! Ξέρετε όμως τι βλέπουν οι άντρες; Βλέπουν ένα φυσιολογικό γυναικείο κορμί, το οποίο και αψεγάδιαστο δεν το λες, αλλά και ποιος είναι άλλωστε, το οποίο σίγουρα κάποιες διορθώσεις χεριάζεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο αποκρουστικό.

2. Είστε κάτασπρη ενώ όλες είναι μαυρισμένες: Κανένας άντρας δεν πρόκειται να ερωτευτεί μια γυναίκα για το μαύρισμά της. Μπορεί όντως να κοιτάξει μια μαυρισμένη ξανθιά με χρωματιστό μαγιό, αλλά μέχρι εκεί. Το μαύρισμα είναι από τα ελάχιστα πράγματα στην γυναικεία εμφάνιση, που δεν αφορούν καθόλου τον άντρα. Το ότι είστε μία άσπρη κοπέλα μέσα σε μπρονζέ οπτασίες, τον κάνει να υποθέτει το προφανές: Εργάζεστε και ο χρόνος σας δεν σας επιτρέπει να λιώνετε κάθε μέρα στην παραλία. Λογικό δεν είναι;

3. Ας ντυθώ να μην φαίνομαι: Για να πάτε στην παραλία φοράτε περισσότερα από ότι για να πάτε στα χιόνια; Για να σηκωθείτε από την ξαπλώστρα μέχρι την τουαλέτα του beach bar βάζετε παρεό, φανελάκι και αν σας βρίσκεται και κάτι από πάνω; Το να ντύνεστε σαν αστακός κάθε φορά που θα πρέπει να μετακινηθείτε, εκτός του ότι είναι παρανοικό, καταντάει και κουραστικό, για εσάς και μόνο! Βέβαια, επειδή οι άντρες, οι οποίοι σκέφτονται λίγο πιο απλά και απονήρευτα, το μόνο που βλέπουν είναι απλά μία κοπέλα που κρυώνει.

4. Όλες έχουν τόσο ωραία σώματα: Εννοείται ότι όποια κι αν περάσει από μπροστά μας θεωρούμε ότι είναι καλύτερη από εμάς.  Να ξέρετε μόνο ότι και οι άλλες το ίδιο μπορεί να σκέφτονται για εσάς.  Φυσικά οι άντρες θα παρατηρήσουν τις κορμάρες και το που υστερείτε εσείς σε σχέση με αυτές, μόνο αν ανοίξετε κουβέντα, οπότε και θα φανείτε εντελώς κομπλεξική. Μέχρι τότε, ωραία είναι και η άλλη, αλλά καλή είστε κι εσείς!

5. Αν παίξω βόλει ή ρακέτες θα ρεζιλευτώ: Παραλία σημαίνει διασκέδαση, οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε τον εαυτό σας λιγάκι ελεύθερο! Δεν έχετε ιδέα από αθλήματα; Παίξτε όπως και να’ χει γιατί τουλάχιστον θα γελάσετε.  Ξέρετε τι θα σκεφτεί ένας άντρας που θα σας δει να κάνετε την μία γκάφα μετά την άλλη; Κοίτα πόσο ακομπλεξάριστη και αστεία είναι! Αφήστε δε, που όταν τον χτυπήσετε στο κεφάλι με την μπάλα, θα βρει και ευκαρία να σας πιάσει την κουβέντα.